Back on track!


Nu är man het igen då man satt 5 av 6 matcher igår och det var bara oflyt att KAIS Mora inte också vann för det gör man 8 gånger av 10, men jag är väldigt nöjd ändå.
Även vi vann igår då vi bortaslog Kumla med hela 15-2 och det var nog den tråkigaste match som jag har spelat i Valbotröjan.

Manchester United revancherade sig och slog Everton till 1,77 med 1-0 efter mål av Javier Hernandez. Valencia 1,50 vann enkelt med 3-1, precis som jag trodde. PSG 1,32 och Montepellier var lika enkelt dom med och fortsätter att springa ifrån i Ligue 1.

Mitt underbara Milan vann också igår efter att Zlatan visade prov på en riktigt god form och han avgjorde mötet med två nickmål, det kunde inte bli bättre än så. Bojan Krkic reducerade sedan till 3-2 men något mer än så blev det inte. Snacka om att dom är i toppform och nu är man redan uppe på 2:a plats i tabellen. På 3 matcher har man sprutat in 11 mål, crazy.

KAIS Mora var alltså det enda laget som inte vann och det var en stor skräll av Falun som gav Mora säsongens första fall.

Dagens bästa spel:

Lindlöven-Hedemora 2 (1,50) Ishockey, Div 1
Hedemora ligger på 4:e plats en poäng före jagande Tierp och därför är det en otroligt viktig match idag och Lindlöven är näst sämst i serien. Hedemoras bortaspel är imponerande med 5 vinster och 1 förlust, idag kommer 6:e.

Nybro-Olofström 2 (1,85) Ishockey, Div 1
Hemmalaget har tappat allt från ifjol och är inte ens topp 4. Olofström är seriens bästa lag och man jagar ledande Kristianstad som är 2 poäng före. Det finns inget annat än vinst.

Warberg-Sirius 1 (1,35) Innebandy, Superligan
Fjolårs finalisterna Warberg har inte imponerat i år och är på en svag 10:e plats för tillfälltet med två raka förluster i ryggen. Sirius är riktigt dåliga i år och förlorade senast på hemmaplan (där man tar alla poäng) mot Umeå som också är riktigt dåliga. Förra årets poängkung Billy Nilsson flyttade hem till Gävle igen för spel med GGIK i år och visst saknas han i Uppsalalaget. Warberg måste bara vinna här och det gör man med marginal.

Täby-Djurgården 2 (1,50) Innebandy, Elitserien, Damer
Djurgården har inte imponerat i serien ännu men jag tror och tycker att man har Sveriges bästa lag och är stor favorit till att vinna SM-guld igen. Mot Täby ska man bara vinna och jag spelar Djurgåren till 1,50 alla dar i veckan.

Väsby-Värnamo 2 (2,30) Fotboll, Kval till Superettan
Värnamo är ett bra lag och har en trupp för Superettan inget snack om saken. Väsby vann Div 1 Norra efter mycket flyt, Dalkurd hade chansen två gånger att överta serieledningen men sumpade den. Värnamo har ett mycket starkare lag och vinner här trots bortaplan.

HK Malmö-Sävehof 2 (1,40) Handoll, Elitserien
Hemma brukar Malmö vara ett starkt lag men i år verkar det inte stämma alls. Sävehof är Sveriges bästa lag tillsammans med GUIF och det handlar bara om inställning. Mycket bra spel till 1,40.

Nu är det dags för lite gym och sedan blir det soffan hela dagen med massa Serie-A på TV4 Sport och därefter kommer Sporten, Time Out, Gustafsson 3 tr, Filip & Fredrik, Good luck Chuck och Fotbollskanalen Europa. Snacka om att söndag är en galen tv-dag!

Kämpa på och ha en underbar söndag

Micke Andersson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0