Förändring i mitt bloggande!


God kväll mina läsare!
Till att börja med så måste jag säga att det har varit underbart att få så mycket cred/kritik av er när man har gjort bra och dåliga saker, men förmodligen kommer det att bli betydligt mindre nu, eftersom att jag BARA kommer att blogga på helger numera :(:(:(:(:(:( hemskt ledsen över det......... :'(

Jag hinner verkligen inte att blogga på dagarna eftersom jag åker och gymmar direkt när jag kommer hem och det blir vid kl 17.00 och sedan är jag inte hemma tidigare än 18.30, minst. Så därför måste jag att göra såhär :( MEN, så fort jag blir sjuk eller får tid eller vad som helst så kommer jag att blogga direkt igen, det lovar jag!!!!

Vi hörs på lördag alla underbara människor, då ska vi vinna pengar :D

Ha en fantastisk vecka fram tills dess och lycka till !!!!! :)


Hinner ej blogga idag!

Hallå!

Jag hinner ej blogga idag, tycker det känns lönlöst att börja leta rekar nu..... Jag skriver mer imorgon och förklarar osv.


Milan blev rånade igår!!!!

Imorgon börjar jag att jobba och jag kliver upp 05.00 för att åka till Stockholm så jag kommer inte att hinna skriva på bloggen tidigare än typ 17.00.

Godmorgon!
Jag är fortfarande arg och fruktansvärt besviken över vad som hände Milan igår då Sulley Muntari klart och tydligt gjorde 2-0 som linjedomaren lyckades missa???? Fråga mig inte hur detta är möjligt för att en mänsklig varelse missar detta är för mig helt ofattbart och en linjedomare som har bäst blick i världen typ kan inte missa detta. Jag tror helt klart att han gjorde det med flit, för han såg mycket väl att det var ett solklart mål!

Milan dominerade första halvlek totalt och borde verkligen ha haft en större ledning än 1-0 i paus. Man fortsatte att spela bra i början av andra och El Shaarawy kom in i byte mot Pato som var helt oduglig, och som han sprang. Han sprang sönder Juventus totalt och det såg ut som han var dubbelt så snabb som alla i deras lag, riktigt roligt att se och jag hoppas att han får mer speltid här framöver. Juventus kom sedan in mer och mer i matchen och det blev jämnt och sedan gör man oxå 1-1 i 86:e vilket blev slutresultatet. Att juventus fick en utvisning strax därefter spelade ingen roll, Milan hann inte göra nå mål på de sista 8 minuter som man pressade enormt på.

Juventus fick också ett mål bortdömt som de sade var fel, men jag såg en bild igår på att det var korrekt och han var offside lite med huvudet, alltså så blev milan RÅNADE på segern och kanske är nu chansen på seriesegern över?



Mina spel igår var odugliga och det var bara Montepllier 1,85 och UNIK 1,40 som vann. Birmingham åkte på sin första hemmaförlust, Skutskär förlorade med 5-4 men klarade sig ändå eftersom Falun vann mot UNIK och nu väntas kval mot Nyborg för Sif. Gripen förlorade sin sista match inför kvalet, så lite märkliga resultat var det allt.

Idag har vi helt galet mycket bra spel och det finns mer spel som är värda att spelas tex Storvreta 1,25, Dortmund 1,25, Åkers 1,35 och varför inte prova Inter till 4,20 mot Napoli? Eller Napoli själva till 1,75?

OBS. Storvreta möter Umeå som är helt urkass hemma i Fyrishallen och den matchen till 1,25 kan användas i en dubbel eller trippel för den är stensäker!!

Mina bästa spel idag från Svenska Spel

Norwich-Manchester United 2 (1,50) Fotboll, Premier League
United har inte råd att förlora det här, man är 5 poäng efter ledande City men har en match mindre spelad. Torskar man här är man borta.

Jönköping-Falun 1 (3,25) Innebandy, Superligan
Jag missade tyvärr Jönköping senast till fina 4,25 mot Täby som man vann enkelt med 6-3. Falun saknar fortfarande Rasmus Enström och utan honom är de ett helt annat lag. Jönköping krigar för att inte åka ur men man har 4 poäng tillgodo och så dåliga är man inte, de har skrällt mot många topplag i år. Mycket bra spel till 3,25!

B München-Schalke 2 (6,30) Fotboll, Bundesliga
Inte för att jag tror på seger för Schalke idag, men att man ger 6,30 (!!!!!) gånger pengarna när man bara har en poäng mindre tycker jag är ganska sjukt. Nog har München en galen hemmastatistik med 34-3 i målskillnad, men man har ändå förlorat 2 matcher där. Hoppas att Schalke skräller, precis som Basel gjorde i veckan när man slog München.

Hammarby-Skövde 2 (1,70) Handboll, Elitserien
Detta är förmodligen dagens bästa spel! Hammarby är helt under isen och kommer att åka ur medans Skövde ligger 6:a och krigar för slutspel men det är fruktansvärt jämnt och det skiljer bara 1 poäng ner till 9:e platsen. Denna spelas riktigt hårt!!

Vallecano-Real Madrid 2 (1,30) Fotboll, La Liga
Tacka och ta emot, bankränta på 1,30.

Broberg-Bollnäs 2 (1,90) Bandy, Slutspel kvartsfinal match 1:5
Bollnäs tar tag i taktpinnen här idag för att man är ett mycket bättre bandylag och vill ha revansch eftersom de förlorade här senast i serien.

Edsbyn-SAIK 2 (2,05) Bandy, Slutspel kvartsfinal match 1:5
SAIK är för bra och vinner här, vikigt att ta tag i matchserien direkt från början.

AIK-Helsingborg 2 (2,35) Innebandy, Elitserien
AIK har haft problem med sjukdomar i veckan och man saknar fortfarande K-J Nilsson som är lagets bäste och viktigaste spelare. Helsingborg vann senast med hela 7-3 mot jätten Storvreta så formen är god. Jag tror att Helsingborg har en bra chans här.

At.Madrid-Barcelona 2 (1,38) Fotboll, La Liga
Barcelona är hela 10 poäng efter Real och det tror jag aldrig att man tar ikapp. Dock så kommer man inte att sluta spela för det är långt kvar och nu väntas en tuff bortamatch, Madrid har bara förlorat 1 match hemma i år så Barcelona lär vara på hugget för seger ikväll, och det fixar man.

Ha en underbar söndag med mycket tv-godis, jag ska njuta som aldrig förr eftersom det är min sista lediga dag.


Milan-Juve ikväll utan Zlatan!


Godmorgon!
Ikväll är det toppmatch i Italien när Juventus gästar San Siro där Milan står som hemmalag. Jag är ruskigt taggad till det även fast inte Zlatan är med, jag tycker att det är skitdåligt att överklagan inte gick igenom och det tycker alla andra också. Det blir ruskigt tufft för Milan att klara sig utan Zlatan ikväll, som vi alla vet så är det han som styr och ställer allt i laget, han är så otroligt viktig så det är svårt att förstå.

Jag hoppas dock att Milan kan vinna ändå och det har man chans på att göra, självklart. Milan har ett ruskigt bra lag och formen kan inte bli bättre. Robinho har varit het på slutet och gjort massa mål och det är bara hoppas att formen sitter i för han är världens oeffektivaste anfallare så det är vikitgt att han har bra självförtroende så han åtminstone gör mål på var 5:e läge och inte var 10:e, som det är i vanliga fall.....

Mönchengladbach 1,60 kryssade igår i sitt gyllene läge att ta ikapp på ledande Dortmund men man misslyckades alltså. Maritimo var mitt andra spel och dom satt till 1,42 efter att ha vunnit med 1-0 mot Leiria.

Idag finns det en hel del spel och de är såklart från Svenska Spel

Jönköping-Gripen 2 (1,55) Bandy, Allsvenskan
Sista omgången i den södra Allsvenskan, Jönköping ligger strax under mitten och har ingenting att spela för medans Gripen ligger tvåa och ska få kvala till Elitserien så det är otroligt viktigt att man gör en bra match och vinner så man går in med ett bra självförtroende i kvalet där antingen Vetlanda eller Sirius väntar.

Falun-UNIK 1 (1,40) Bandy, Allsvenskan
UNIK måste vinna denna match för att undvika nedflyttning men det kommer inte att hända. UNIK är grymt dåliga, jag såg dom nyligen här hemma i Skutskär och Falun har ett riktigt bra lag så de kan helt omöjligt kan ta stryk av detta Uppsalagäng. Säsongsavslutning hemma på Lugnet i ett soligt väder kommer man inte förlora, aldrig. UNIK spelar i Div 1 nästa säsong, fullt rättvist.

Skutskär-Katrineholm 1 (1,75) Bandy, Allsvenskan
Mitt älskade Skutskär måste vinna idag för att vara helt klara från nedflyttning. Man ligger på kvalplats tillsammans med UNIK som möter Falun borta idag och där räknar ingen med seger, men OM man skulle lyckas vinna så vore det hemskt bra om Skutskär också vann eftersom Finspång som ligger bakom på samma poäng men med sämre målskillnad, möter jumbon Västanfors idag och där borde de vinna så Skutskär kan i värsta fall åka ur, men det tror jag inte kommer att hända. Hur som helst så är det viktigt att man vinner här och det tror jag att man gör, hejja SIF!

Birmingham-Nottingham 1 (1,53) Fotboll, The Championship
Birmingham är fruktansvärt bra på hemmaplan och de är det enda laget i serien som inte har förlorat på hemmaplan och målskillnaden är 23-6. Nottingham ligger 4:e sist och ska absolut få stryk här men denna serie är ruskigt jämn, men matchen är för viktig för att Birmingham ska sulla till det, de ligger 3:a och har läge att knappa in på 2:an Southampton som har spelat en match mer.

Burnley-Millwall 1 (1,92) Fotboll, The Championship
Burnley ligger och skyggar strax bakom playoffplatserna, man är ca 6-7 poäng efter men bara en vinst kan ta dom 3 placeringar upp. Millwall är odugliga på bortaplan och har 2-4-9 i facit, man förlorar 60% av bortamatcherna. Jag tror att Burnley har en bra chans här idag.

Werder Bremen-Nürnberg 1 (1,63) Fotboll, Bundesliga
Bremen med svenskarna Denni Avdic och Markus Rosenberg är obesegrade efter juluppehållet och man har jobbat sig upp på en fin 5:e plats bakom Schalke, München, Mönchengladbach och Dortmund, och det är precis där man ska ligga också. På hemmaplan har Bremen en vinstprocent på 70 samtidigt som Nurnberg förlorat 70% av sina bortamatcher. Jag tror på en stabil hemmaseger, 2-0? 3-0? Vi kör på sistnämnda.

Montepellier-Bordeaux 1 (1,85) Fotboll, Ligue 1
Montepellier är överlägset seriens bästa hemmalag, man har vunnit fantastiska 10 matcher av 12 möjliga och endast förlorat 1. Man har tagit 2 poäng mer än storlaget PSG på hemmaplan även fast man har spelat en match mindre där. Toppchans på serieledning ikväll då PSG har en mycket tuff bortamatch mot Kim Källströms Lyon och jag tror att man max får kryss där, så vinner Montepellier ikväll så är man nya serieledare.

Ha en mycket bra dag och glöm inte Milan-Juventus på TV4 Sport ikväll, 20.45.


Fredagsdubbel!


Godmorgon!
Sitter här som vanligt och tittar på Vakna! med The Voice, så grymt bra program tycker jag. Det snackas mycket om den nye prinsessan som föddes igår, namnet på bebisen skall bestämmas idag och jag tycker faktiskt att det skall bli liite spännande att få höra det, därefter så bryr jag mig inte ett dugg.

Till gårdagens spel, det blev 3/5 spel och jag är inte nöjd alls framförallt att jag tog Åkers som fick storstryk med 5-2 borta mot Enköping och jag hade lite feelings för Enköping för de är hungriga nu och hemma i Bachohallen är man ganska bra och deras lag på papperet är verkligen att lag för allettan. Dock så tror jag att Åkers tar två raka hemma och går vidare.

Däremot så satt jag de andra div 1 matcherna enkelt, det var Kallinge/Ronneby 1,42 som vann med 5-3 mot Tranås och även Olofström 1,60 vann med 5-3 mot Nybro.

At.Bilbao vann hemma mot Lokomotiv Moskva med 1-0 och gick vidare till åttondelsfinal eftersom man förlorade med 2-1 borta i Ryssland och därmed gjorde man fler mål på bortaplan, Lokomotiv gjorde ju 0.

Standard Liege 1,50 var mitt andra spel och de spelade 0-0 hemma mot Wisla Krakow men man gick vidare ändå eftersom man spelade 1-1 på bortaplan.

Dagens bästa spel från Svenska Spel

Mönchengladbach-Hambrug 1 (1,60) Fotboll, Bundesliga
Topplaget Mönchengladbach ligger tvåa 3 poäng bakom ledande Dortmund och 1 poäng före trean München. Hemma är man obesegrade och målskillnaden är 24-7 och det är imponerande. Fruktansvärt viktig match och Hamburg förlorade senast med 3-1 mot Werder Bremen.

Maritimo-Uniao Leiria 1 (1,42) Fotboll, Portugisiska Ligan
Maritimo skuggar strax bakom topplagen och inom en snart framtid är man nog med och slåss för man har vunnit mot många bra lag och senast på hemmaplan så slog man Sporting Lissabon med 3-1. Idag blir det en lite lättare uppgift då nästjumbon Leiria kommer på besök, de har 1 vinst av 10 på bortaplan varav 7 har förlorats, målskillnaden är 8-19. Jag tror att ettan sitter enkelt.

Ha en bra fredag!!



Div 1 Playoff, Ishockey


Godmorgon!
Gårdagen blev riktigt bra och 3 av 4 spel satt där jag faktiskt inte ens spelade på Bayern München, utan jag körde trippeln St Etienne, Lille och Köping och den satt mycket bra! Tycker inte Champions League fotboll är så roligt att spela på eftersom det är så svårt, vilket flyt jag hade.

St Etienne 1,85 vann snyggt med fina 4-2 hemma mot Lorient som hade hela 9 spelare borta. Lille vann ed 1-0 till 1,72 och Köping vann mot urkassa Finspång med 6-4 till 1,65.

Idag är det playoff i Div 1 hockeyn och det ska bli väldigt spännande även om laget från Allettan är ganska så mycket bättre än de från serien under och jag tror bara att det är Huddinge som har chans att slå ut ett Allettan lag, de möter Hudiksvall.

Dagens bästa spel från Svenska Spel

Enköping-Åkers 2 (1,70) Ishockey, Playoff 1
Enköping har ett väldigt bra lag på papperet och det var ett skämt att man inte kom topp-4 i div 1 C. Åkers är ett bra lag och man har förstärkt med talangen Viktor Hertzberg, som faktiskt var med i Örebro J20 mot oss i seriefinalen. Vi förlorade med 10-7 och utan honom så hade vi vunnit enkelt och då hade vi förmodligen vunnit serien men nu kommer vi 3:a istället.... Lite fult gjort tycker jag med tanke på att han var överårig.

Nybro-Olofström 2 (1,60) Ishockey, Playoff 1
Nybro har haft kaos i år och spelare har lämnat osv. Nu vann man serien under Allettan ganska lätt men Olofström blir för tunga att möta och de vinner med 2-0 i matcher.

Tranås-Kallinge/Ronneby 2 (1,42) Ishockey, Playoff 1
Tranås har ingen chans, tvåan sitter.

At.Bilbao-Lokomotiv Moskva 1 (1,35) Fotboll, Europa League, 1/16
Bilbao förlorade mötet i Ryssland med 2-1 och det är till att vinna nu för att ta sig vidare. Hemma i Spanien är Bilbao riktiga starka och har stått upp bra mot lag som Real Madrid och Barcelona och Mosvka borde bli en liten tårtbit för spanjorerna. Fast det blir nog tuffare än så men man vinner.

Standard Liege-Wisla Krakow 1 (1,50) Fotboll, Europa League, 1/16
Första mötet i Polen slutade 1-1 och jag tror att Standard är bättre än Krakow och hemma i Belgien blir man tuffare och där bör man vinna och avancera sig vidare till åttondel.

Ha en mycket bra dag!


Italien forzar ute i Europa!


Godmorgon!
Jag sitter här och tittar på VAKNA med The Voice med Jakob Öqvist och Martin Björck och bara njuter av gårdagens bandyupplaga och Champions Leaguespel. Jag är fruktansvärt nöjd med båda delarna, det kunde fan inte bli bättre.

Bandyn blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, den blev inte alls så spännande som jag hade hoppats på. Och det tackar jag Västerås SK för som vek ner sig som ett ungdomslag, så grymt svagt, på hemmaplan dessutom. Bollnäs och Västerås stod båda på 33 poäng och +38 i målskillnad så det skulle bli ett galet målrace som avgjorde det hela och Bollnäs hade 3-0 efter 10 minuter och jag njöt förfullt MEN, Västerås vann inte ens! Man fick STORstryk mot Kungälv med 4-10 och skämdes ut sig totalt. Men jag som Bollnäsfan tackar såklart, och vi kunde med lugn och ro spela av andra halvlek uppe i Kalix som faktiskt bara slutade 2-2 men matchen vanns ändå med klara 9-4.

Därmed blev Bollnäs siste lag att välja och man valde Broberg eftersom Villa överraskande tog duktiga Kungälv. Västerås möter Hammarby och jag tror att man åker ut där.

SAIK vann förresten seriefinalen igår hemma mot Villa/Lidköping med 5-4 och det var en sjukt spännande och bra match där SAIK blev värdiga vinnare, grattis!

I Champions League-fotbollen så slog Napoli Chelsea med fina 3-1 och nu blir det mycket svårt för Chelsea att vända detta. Det var Edison Cavani som låg bakom allt, givetvis, han gjorde assisterade Lavezzi till 1-0, han gjorde själv 2-1 och sedan serverade han Lavezzi till 3-1 och matchen var avgjord. Cavani låg alltså bakom allt och han blir bara bättre och bättre. Forza Italy!

Dagens bästa spel från Svenska Spel

St Etienne-Lorient 1 (1,85) Fotboll, Ligue 1
St Etienne är inne i en mycket bra period och man har 2 raka segrar med 5-0 i målskillnad och på hemmaplan är man svårslagna. Lorient är inte speciellt bra och ikväll så saknar man hela 9 spelare (!) och på bortaplan har man bara vunnit 1 av 11 och målskillnaden är 9-20. Spelas hårt!

Sochaux-Lille 2 (1,72) Fotboll, Lige 1
Hemmalaget Sochaux saknar 6 spelare ikväll och ligger sist i serien. Lille ligger 3:a och krigar för Champions League och man har bara förlorat 1 av 11 på bortaplan så där är man är knappast svaga. Jag tror att tvåan sitter lätt och det är ett mycket bra spel!

Köping-Finspång 1 (1,65) Bandy, Allsvenskan
Köping säkrar spel i allsvenskan om man vinner här för man är 3 poäng före Skutskär och Finspång och det är bara 2 matcher kvar. Finspång är riktigt kassa och bör få rejält med stryk här även om de MÅSTE vinna eftersom man ligger näst sist på samma poäng som Skutskär men med mycket sämre målskillnad. Köping har vunnit sina 2 senaste hemmamatcher och har spelat bra på slutet. Jag såg själv Finspång spela förra onsdagen här hemma i Skutskär och man blev avklädda totalt och förlorade med 9-0. Finspång förtjänar inte att vara kvar i serie så jag hoppas att Köping skickar ut dom här ikväll!

Basel-B München 2 (1,55) Champions League, åttondelsfinal
Jag tror att Bayern är alldeles för bra här och bara vinner.

Ha en bra dag!


Magisk Bandykväll väntar!


Godmorgon!
Gårdagen blev kass och jag missade båda spelen då Storvreta 2,05 åkte på storstryk nere i Helsingborg med 7-3 och höjde sig hemmalaget en aning när man såg Henke Larsson på läktaren kanske? Benfica åkte oväntat på stryk mot Vitoria Guimares som inte har nånting att spela för egentligen medans Benfica leder serien.

Jag kikade lite på innebandymatchen och i tredje perioden så dominerade Storvreta stundtals och hade bud på måååånga fler mål än de 3 som gjordes. Man missade läge på läge och hade faktiskt lite otur tycker jag. Kohonen, Stenberg och Holtz matchades hårt och fick mycket speltid men tyvärr så förlorade man ändå men Storvreta är ändå Sveriges klart bästa lag enligt mig. Jag hoppas att de spelar final mot mitt favoritlag Pixbo.

VILKEN UNDERBAR BANDYKVÄLL!!!!

Idag är det slutomgång i bandyns Elitserie och det är många fruktansvärt viktiga matcher där två av dom är stenklara segrar! Den absolut tuffaste matchen är den mellan Gais-Sirius där det är på liv och död för förloraren kommer att få kvala mot 2:an från Allsvenskan norra eller södra. Jag tror att Gais vinner det där eftersom de har hemmaplan och de är ett bättre lag än Sirius i år. Sirius har verkligen tappat allt denna säsong, ifjol spelade man kvartsfinal mot Bollnäs och stod upp bra i två matcher men nu är man alltså helt under isen fast man inte ens har tappat några spelare.

Kvällens supermatcher är SAIK-Villa, Kalix-Bollnäs och Västerås-Kungälv och jag kan LOVA att Bollnäs kommer att krossa Kalix även om Kalix har en teoretisk chans att hänga kvar (slå Bollnäs med 13 mål samtidigt som Vetlanda förlorar). Grejen är att Bollnäs och Västerås ligger båda 3:a med samma poäng och samma målskillnad, +38. Laget som kommer 3:a får välja mellan de två återstående lagen att möta i en kvartsfinal och varken SAIK eller Villa kommer att välja Hammarby vilket betyder att de är ett av de återstående lagen som finns att välja för laget som slutar 3:a och detta lag kommer inte heller att välja Hammarby så därmed klargör jag för er att laget som slutar 4:a i serien KOMMER att möta Hammarby i en kvartsfinal.

Alltså så blir det fruktansvärt viktigt med målskillnad ikväll och då har ju Bollnäs en klar fördel där som möter Kalix och kan ösa in mål medans Västerås möter ett duktigt Kungälv. Visserligen har Kungälv inget att spela för men självklart så måste man se till att spelet funkar inför slutspelet, givetvis.

I seriefinalen så tror jag att SAIK som är obesegrade på hemmaplan vinner och därmed vinner man serien och då väljer man Edsbyn i en kvartsfinal, det vågar jag nästintill lova. Villa kommer till Sandviken med 11 raka segrar men ikväll tar det nog stopp. Villa väljer Broberg i kvartsfinal och man slog ut dom där ifjol också. Spännande blir det hur som helst och valet av motståndare inför kvartsfinalspelet sker i radiosporten direkt efter matcherna.

Vilken underbar utmaning att laget som gör flest mål av Bollnäs och VSK vinner 3:e platsen, häftigare än så blir det inte!

Dessa två matcher spelas i en dubbel, hårt!

Kalix-Bollnäs 2-0 hcp, 2 (2,15) Bandy, Elitserien
Bollnäs åkte upp till Kalix redan igår ikväll. Laget tar helt seriöst på matchen så här säger tränaren Patrik Larsson till tidningen: "Det här är en viktig match för oss där vi vill få saker och ting att stämma inför slutspelet. Vi vill avsluta grundserien på bästa tänkbara sätt och göra så mycket bra saker vi kan. Vi har ju fortfarande chansen att bli trea och den ska vi försöka ta." Bollnäs har ett fruktansvärt lag och Per Hellmyrs är i toppform och har gjort makalösa 10 poäng på de 2 senaste matcherna och jag har hemskt svårt att tro att urkassa Kalix kan stoppa honom. Bollnäs kommer att krossa ikväll och förhoppningsvis så öser de in mål och blir 3:a i serien och slipper möta Hammarby! Forza Bollnäs, laget i mitt hjärta.

Västerås-Kungälv 1 (1,35) Bandy, Elitserien
Västerås då, möter ett Kungälv som inte alls är dåligt och framförallt spelar snålt, laget snittar 3.28 insläppta mål per match vilket är näst minst efter Bollnäs, såklart ;) Därför så kommer Västerås att få det betydligt kämpigare med målskillnaden men man kommer verkligen att gasa och ge allt ikväll. Denna kan även spelas i hcp 0-2, 1 (2,05) men jag nöjer mig med 2,15+1,35 = 2,90.

Önnered-Helsingborg 2 (1,45) Handboll, Allsvenskan
5:an Önnered har inget egentligen att spela för medans Helsingborg med 5 raka vinster jagar ledande Skånela och vinner man ikväll så är man bara 1 poäng efter. Bara seger som räknas annars är man i principen borta eftersom det är tvåpoängssystem och då blir det svårt att ta ikapp.

Ha en grym dag!


Sista lediga veckan!


Godmorgon!
Spelen igår blev riktigt bra och det var ungefär som jag hade tänkt mig, Piteå och Montepellier såg jag bara som plus om de vann för jag trodde egentligen inte rikitgt på dom och visst hade jag rätt.

Det var alltså Pietå 2,00 som förlorade och därmed är säsongen slut för dom, tror jag? det känns tidigt men jag har ingen aning om vad som kommer att hända för dom nu isåfall när man kom 5:a och det är bara topp 4 som går vidare till playoff? ska titta upp det där senare. Montepellier kryssade och gick därmed förlorad som spel och de hade hela 4,25 i odds men det blev 2-2 i Paris som var RIKTIGT starkt gjort! Jag tror att Montepellier vinner ligan vilket jag även hoppas!

Mina fina vinster igår var Milan 1,48 som var ett galet bra odds eftersom Milan är i sin bästa form någonsin, typ. Sedan var det Schalke 1,55 som vann enkelt med 4-0 mot Wolfsburg som nu har 9-31 i målskillnad på bortaplan. Dalen 1,70 vann med 6-2 och Tyresö 2,20 vann med 4-3. Fantastiskt fina spel och jag är mycket glad idag :)

Milan leder nu serien med en poäng mer än Juventus som har en match mindre spelad och på lördag blir det en ren seriefinal mellan dom som blir Europas häftigaste match!!!! Forza Milaaaaaan!

Men ojojoj vad dåligt John Guidetti mår idag, vilken jäkla grej! Hela gårdagskvällen präglades av en enda sak och det var Guidettis utvisning. Till en början såg han ut att bli matchhjälte då han klev fram på straffpunkten och dunkade in 1-0 och arenan går i extas och likaså John, han sliter nämligen av sig tröjan och kastar den men han glömde bort att han redan hade ett gult kort och självklart så får han ett till gult när han drar av sig tröjan? Men det tänkte inte han på för han var så förbannat glad och Guidetti blev därmed utvisad och Waalwijk kunde senare göra 1-1 och nu är John avstängd i nästa match mot topplaget PSV som leder serien. Snacka om hjärnsläpp, fy tusan vad tråkigt det var..... Men man lär sig av sina misstag, så är det.



Dagens bästa spel från Svenska Spel

Helsingborg-Storvreta 2 (2,05) Innebandy, Superligan
Helsingborg är tuffa att möta på bortaplan där de bara har förlorat 1 match av 10 men denna sänds i TV4 sport och då är det TV-golvet som gäller vilket är ett stort minus för hemmalaget. Storvreta har 7 raka segrar och kommer inte att förlora nånting mer innan serien är slut. Storvreta är mycket bättre och vinner stabilt.

Vítoria Guimares-Benfica 2 (1,50) Fotboll, Potugisiska ligan
Benfica leder serien med 2 poäng trots att man har spelat en match mindre än Porto så här har man ett kanonläge att utöka försprånget och det passar perfekt att möta ett omotiverat Guimares då som ligger 6:a men har hela 9 poäng upp till 5:e platsen. Jag tror att Benfica vinner ganska komfortabelt.

Ha en bra dag!


Valbo Hockey är Sveriges sämsta förening?


Godmorgon!
Igår så fick jag hem en räkning i brevlådan från min klubb Valbo Hockey på 3.500kr. Innan säsongen så betalade vi samma summa och vi var väl informerade om detta och jag betalade den räkningen medvetet. MEN, igår så kom det hem en TILL sådan räkning, helt utan förvarning och ingen i laget har ens hört talas om att vi skall betala mer pengar? ALDRIG I HELA MITT LIV, att jag betalar 3.500kr till till Valbo, vi får förhelvete inte ens tejp av laget........ Det är så pinsamt så jag fattar inte! Usch, det är äckligt.

Spelen igår blev sådär och Lidköpings AIK 1,30 förlorade hemma mot Blåsut med 2-1 och det är jag grymt förbannad över eftersom de var verkligen piskade till att vinna, nu finns det inte ens en chans att de klarar kval eftersom de är 3 poäng efter Gripen. Fy fan va svagt och dåligt gjort!

Västerås 1,65 vann inte heller utan det gjorde Sirius med 5-4 och de avslutade säsongen snyggt inför publiken hemma på Studenternas IP. Däremot är Västerås klara som 3:a och kan inte komma ikapp SAIK nu när man inte vann.

Lagen som vann blev Gripen 1,20, de vann stort med 9-3 mot Tranås och gör sig redo för kval. SAIK 1,40 vann en tuff kamp nere i Vetlanda med 7-6 och Leeds 1,57 vände 0-2 till 3-2 i 90:e minuten, fy fan va härligt!!!

Dagens bästa spel från Svenska Spel

Cesena-Milan 2 (1,48) Fotboll, Serie-A
Zlatan är fortfarande avstängd men det spelar ingen roll och Milan vinner enkelt idag för att inte tappa mark till ledarna Juventus.

Schalke-Wolfsburg 1 (1,55) Fotboll Bundesliga
Viktig match för hemmalaget som är 4:a med 4 poäng efter Bayern München så vinst här är ett måste för att haka på i toppen. Nog för att man hade en tuff match i Europa League här i veckan mot Viktoria Plzen som slutade 1-1 men Wolfsburg är helt bedrövliga på bortaplan och har vunnit 1 av 10 matcher med en målskillnad på 9-27.

Sirius-Dalen 2 (1,70) Innebandy, Superligan
Sirius ligger sist i serien och deras hemmaspel har varit urkasst. Dalen ligger 6:a med 1 poängs marginal ner till 9:e platsen, det är fruktansvärt jämnt. Viktig match för de båda men Dalen är mycket bättre och vinner.

Umeå-Tyresö 2 (2,10) Innebandy, Superligan
Umeå ligger näst sist och kommer att få kämpa för nedflyttning medans Tyresö är 9:a och jagar slutspel. Vinner Tyresö idag vilket man borde så skickar man ner Warberg och tar över 8:e platsen vilket är lika med slutspel.

Piteå-Asplöven 1 (2,00) Ishockey, Allettan norra
Jag tänkte ta Asplöven först tills jag såg att det var sista matchen i allettan och Piteå MÅSTE vinna för att gå vidare till playoff. Östersund är 4:a med en poäng mer och kommer förmodligen att vinna sin sista match eftersom man är bättre än bottenlagen och topplagen är redan klara, men Piteå måste ändå försöka och det är bara vinst som gäller idag.

Paris SG-Montepellier 2 (4,25) Ligue 1
Seriefinal och där Montepellier har bäst form med 4 raka vinster och 0 insläppta mål. PSG har 4 vinster och 1 oavgjord på de 5 senast och på hemmaplan så har man vunnit 9 av 12. Montepellier är inte alls dåliga och jag tror att de åtminstone har 30-40% chans att vinna ikväll! 4,25 måste testas och värt att nämna är att Montepellier leder med 2 poäng om man vinner!

Ha en underbar söndag och glöm inte kontoret med Ove Sundberg på 4an 20.00 :)



Slutspurt i bandyn!


Godmorgon!
Idag är det FA-Cupen och den rör jag inte för där går det hur som helst hela tiden så det är inget jag rekommenderar.

Jag satt 2 av 3 spel igår och det var Bollnäs 1,45 som inte lyckades vinna, de spelade 1-1 hemma mot Broberg och Hellmyrs gjorde målet och han har därmed gjort 3 mål och 7 assist på två matcher, sjukt! Resultatet var inte heller speciellt vanligt, 1-1 i bandy vet jag inte när jag såg senast?

Villa/Lidköping 1,40 vann hemma mot Bajen och det krävdes fram till 93:e minuten innan man avgjorde med 6-5 målet, skönt. Malmö som jag sade var ett mycket bra spel till fina 1,80 vann hur lätt som helst med 32-26 och tog sig från 9:e till en 6:e plats. Hoppas att ni spelade den hårt!

Glöm inte stryktipset idag men det är en fruktansvärt svår omgång..... Lycka till!

Dagens bästa spel från Svenska Spel

Lidköping-Blåsut 1 (1,30) Bandy, Allsvenskan
Det är två omgångar kvar och man ligger 3:a med en poäng bakom Gripen som är på kvalplats. Lidköping måste vinna sina två sista omgångar och det kommer man att göra, inget snack om saken.

Gripen-Tranås 1 (1,20) Bandy, Allsvenskan
Gripen förlorade överraskande sist och öppnade upp för Lidköping att komma ikapp, men nu jävlar tappar man inte ett poäng till det lovar jag. Gripen kommer att kvala för spel i Elitserien 2012/13.

Leeds-Doncaster 1 (1,62) Fotboll, The Championship
Leeds har ramlat ner långt och laget missade kvalplats på målskillnad ifjol. Målet är självklart kval men det ser mörkt ut nu och senast förlorade man mot Coventry med 2-1 och idag möter man seriens sämsta lag och blir det inte vinst här så är det godnatt, typ.

Sirius-Västerås 2 (1,65) Bandy, Elitserien
Sirius ligger på kvalplats föra att hålla sig kvar och det är 3 poäng upp till Gais och Vänersborg som möts idag, blir det kryss i den matchen så ser det mörkt ut men om nått av lagen vinner och Sirius vinner så är man bara 1 poäng efter och då är det fullt möjligt att slippa kval. Västerås jagar andraplatsen och är mycket bättre än Sirius, därför vinner dom och Sirius får förbereda sig för kval.

Vetlanda-SAIK 2 (1,40) Bandy, Elitserien
Vetlanda ligger på sista kvalplats precis ovanför nedflyttningsstrecket, man har 4 poäng mer än Kalix och om man skall åka ut så lär Vetlanda förlora sina två sista medans Kalix vinner sina två stort, men det kommer INTE att hända. Vetlanda för kvala och SAIK siktar på seriesegern, man möter ledande Villa i sista omgången. Klasskillnad.

Ha en underbar lördag alla!



Europa League var svårare än väntat....


Godmorgon!
Speldagen igår var inget att hurra över och det blev några konstiga resultat. Jag längtar redan till nästa omgång för att se om de mindre tippade lagen orkar att hålla i detta?

Av mina spel så kryssade både Udinese 1,65 hemma mot grekiska PAOK och Schalke 1,85 borta i Tjeckien mot Viktoria Plzen som jag ansåg som en jätteskräll. Plzen ligger 3:a i den tjeckiska ligan och de skall inte ha en chans mot ett topplag från Bundesliga anser jag, men tydligen så hade jag fel.

Några andra knepiga resultat tycker jag var At.Madrid som krossade Lazio på bortaplan med 3-1 och även att Lokomotiv Moskva slog At.Bilbao, dock är Bilbao inte speciellt bra på bortaplan.

Manchester City vann mot Porto i Portugal med 2-1, United vann i Holland mot Ajax med 2-0 och Valencia vann i England mot Stoke med 1-0 så samtliga storlag vann sina första matcher, och jag tror inget av dessa lag tappar detta på hemmaplan.

Dagens spel kommer från Svenska Spel

Bollnäs-Broberg 1 (1,45) Bandy, Elitserien
Bollnäs ligger 4:a och målet inför säsongen var 1:a eller 2:a men det är inte försent ännu eftersom SAIK och Villa möts i sista omgången. Man är 1 poäng bakom Västerås och 2 bakom SAIK så det är en viktig match för hemmalaget eftersom desto högre man kommer desto tidigare får man välja laget man vill möta i en kvartsfinal. Broberg ligger 8:a och kommer inte kunna komma bättre än 5:a och då spelar det ingen roll eftersom bara lag 1-4 får välja, betydelselös match men viktigt att komma i bra form inför slutspelet.

Villa/Lidköping-Hammarby 1 (1,50) Bandy, Elitserien
Vinner Villa här så blir det förmodligen en ren seriefinal i den sista omgången mot SAIK om de inte förlorar sin match. Villa är uppe i 10 eller 11 raka vinster och formen kan absolut inte bli bättre. Västerås körde över Hammarby med 5-1 senast och Villa är ett ännu bättre lag.

Aranäs-HK Malmö 2 (1,80) Handboll, Elitserien
Aranäs är redan klara att komma på 11:e eller 12:e plats och just nu ligger de på 12:e. Malmö krigar för en slutspelsplats och det är Lugi som ligger på sista slutspelsplatsen då man leder på målskillnad med en match mer spelad. Vinner Malmö kan man klättra hela vägen till en 6:e plats (om Drott förlorar) annars får man nöja sig som 7:a inför sista omgången. Det finns inget annat än vinst som gäller och formen är bra med 4 raka vinster och sist slog man serietvåan Ystad med fina 27-24. MYCKET BRA SPEL!!

Ha en underbar fredag :)

Här under ser vi världens bästa bandyspelare, Bollnäs nummer 4:a Per Hellmyrs. "Myran" stod för osannolika 9 poäng (2+7) senast mot Tillberga, matchen vann man med 10-3


Zlatan hade show mot Arsenal!


Godmorgon!
Zlatan var helt magisk igår när Milan krossade Arsenal med 4-0 och snacka om att han tystade England, SÅ-JÄVLA-SKÖNT! Milan var helt fenomenala och dominerade matchen från avspark och Arsenal hade ungefär 1 målchans på hela matchen, det var sådan klasskillnad så det var inte sant.

Spelen igår var sådär, jag missade båda handbollsmatcherna då Alingsås 1,75 och Sävehof 1,50 förlorade. SAIK 1,70 och Broberg 1,45 vann och bandyn fortsätter att gå kanon, Bofors 1,73 vann även dom.

Att Zlatan var så fruktansvärt sugen och löpvillig lönade sig rejält. Hans kroppsspråk och spel utan boll var helt fantastiskt, han jobbade hem och kämpade nå otroligt, det är inte vanligt hos Zlatan. Han gjorde också 2 assist och 1 mål och det var bara synd att det inte blev fler mål, för Pato borde verkligen ha gjort mål där på slutet när han kom 2 mot 1 med Zlatan och det sade Zlatan själv i intervjun efter matchen "vi borde ha gjort fler mål på alla
de chanser som vi skapade, men 4-0 är bra".



Alla i England som har sågat Ibra så mycket i media fick verkligen äta upp det, läs och njut:

Daniel Taylor, Guardian
"Svensken slet sönder Arsenal kvällen igenom. Han spelade med en stor övertygelse och såg till att returen 6 mars nu känns som en formalitet."

John Cross, Mirror
"Zlatan Ibrahimovic - så ojämn mot engelsk motstånd - visade till slut sin klass. Ibrahimovics fart, kraft och rörelse terroriserade Arsenals försvar. Försvaret lappades ihop av Laurent Koscielny innan han gick av skadad precis innan halvtid."

Richard Wiliams Guardian
"Aldrig mer kommer engelska kritiker tillåtas att nedvärdera Ibrahimovic kapacitet att leverera vid de stora matcherna. Lika ineffektiv som han var i landskampen i november mot Fabia Capellos mannar, lika mycket störde han nu Arsenal. Hade hans lagkamrater förvaltat bara hälften av hans framspelningar hade vinsten kunnat bli dubbelt så stor"

Paul Hayward The Telegraph
"Den normalt så statiske Zlatan Ibrahimovic bestämde sig för att det nu var dags att sträcka på benen och dra på med dödlig avsikt"

Matt Barlow Daily Mail
"På onsdagskvällen gav Ibrahimovic de tre centrala försvararna deras livs värsta omgång med en uppvisning som borde avföra de vanligt förekommande påståendet, att han aldrig presterar mot engelska klubbar eller i Champions League.
Han var helt enkelt enorm. England får hoppas att han inte är i en sådan här skrämmande form när de möter Sverige i EM i juni"

Martin Lipton Daily Mirror
"Till alla mina svenska vänner - Zlatan visar vad han går för - odiskutabelt. Utklassar"

Zlatan hyllas förstås också i Italien och La Gazzetta dello Sport skriver om den fantastiske Zlatan och hans magi!


Dagens spel kommer från Svenska Spel

Ajax-Manchester United 2 (1,70) Fotboll, Europa League 1/16 dels
United är hungriga nu när de missade Champions League och man är mycket bättre än Ajax och därför vinner man.

Viktoria Plzen-Schalke 04 2 (2,03) Fotboll, Europa League 1/16 dels
Hemmalaget Plzen från Tjeckien hade inte mycket att säga till om mot Milan och Barcelona i CL-gruppen och får jobba vidare här i Europa League. Schalke vann sin EL-grupp enkelt och med 13-2 i målskillnad och i helgen så hade man en tuff uppgift i ligan mot Mönchengladbach och den förlorades med hela 3-0 så lita på att man e revanschsugen.

Udinese-PAOK 1 (1,65) Fotboll, Europa League 1/16 dels
Udinese har varit fantastiskt starka på hemmaplan och jag tror inte ett skrällgänget från Grekland tar poäng borta i Italien.

Alkmaar-Anderlecht 1 (1,85) Fotboll, Europa League 1/16 dels
Lika så här, Alkmaar är ruskigt starka på hemmaplan och jag tror det blir avgörande. Men det är den minst säkra matchen av dessa 4. Alkmaar har ju tappat svenske Wernbloom osv.

Vi såg att Zlatan och Henry prata och skrattade mycket efter matchen och det tyckte jag var otroligt stort att se!



Här jublar Milan efter mål och Zlatans vrål då han gjort 4-0, jävlar vad han tystar England! :)))





Milan-Arsenal 20.45!


Godmorgon!
Ikväll smäller det hemma på San Siro och Milan får tillbaka Zlatan, Nesta, Boateng och Pato, vad jag har hört. Det blir fruktansvärt viktigt att ha dessa med och jag hoppas att Arsenal har mycket respekt ikväll och att Milan vinner matchen.

Igår var det en riktigt bra dag och jag satte 4 av 5 spel där Leeds 2,20 var det enda laget som inte vann.

Villa/Lidköping 2,45 tog sin första seger på över 6 år uppe i Edsbyn och man gjorde det enkelt med 7-4, jag var helt övertygad om att de skulle vinna och jag hade även rätt att oddset skulle sänkas till 2,10, det var precis så det blev haha. Cardiff 1,57 vann med 3-1 hemma mot Peterborough, Barcelona 1,35 vann med 3-1 och Lyon 1,38 vann med knappa 1-0.

Vad tror ni om Champions League? Vinner Milan ikväll? Det är en underbar turnering och jag tycker om den mer och mer för varje år. Den bästa fotbollen i världen spelas i Champions, det finns det statistik på.

Dagens spel kommer från Svenska Spel

Lugi-Sävehof 2 (1,50) Handboll, Elitserien damer
Ren seriefinal och Lugi sade inför säsongen att man skulle ge Sävehof en match. Jag tror inte att man lyckas för Sävehof är alldeles för bra för det.

Borås-Bofors 2 (1,73) Ishockey, Allsvenskan
Borås ligger sist i serien har 12 poäng upp till strecket så jag tror att man åker ur, det är för mycket att hämta upp. Bofors ligger 2:a med en poäng före Leksand och man vill absolut inte släppa andraplatsen. Mycket bra tvåa.

Broberg-Sirius 1 (1,45) Bandy, Elitserien
Sirius kryssade senast hemma mot Kalix och nu tror jag att chansen på slutspel är kört, man är hela 5 poäng efter Broberg på 8:e platsen. Broberg är starka hemma på hällåsen och vill gärna hålla jagande Gais bakom sig så det här torskar man inte.

Gais-Sandviken 2 (1,70) Bandy, Elitserien
SAIK siktar på förstaplatsen och Gais på slutspel. Jag tror att SAIK är för bra och därför vinner de. Förlorar Gais kan slutspelet vara kört.

Redbergslid-Alingsås 2 (1,75) Handboll, Elitserien
Redbergslid kommer att missa slutspel så motivationen är inte på topp medans Alingsås går som tåget och siktar på 3:e platsen som Sävehof just nu har, men det skiljer bara 1 poäng. Dagens bästa spel.


Åttondelsfinaler i Champions League!


Godmorgon!
Äntligen är det dags för Champions League igen och jag tror att Barcelona och Lyon vinner enkelt i sina matcher, men det återstår att se.

Igår så hade jag bara ett spel och det var en ren seriefinal mellan Storvreta som tog emot Falun hemma i fyrishov och de vann med 5-3. Jag spelade hcp 0-1 till Falun och Mika Kohonen satte 5-3 i öppen bur med 6 sekunder kvar, mycket turligt men skönt.

Dagens spel kommer från Svenska Spel

Edsbyn-Villa/Lidköping 2 (2,45) Bandy, Elitserien
Villa har 9 raka segrar och leder serien före SAIK. Edsbyn har visserligen bara förlorat en hemmamatch denna säsongen men tvåan till 2,45 måste testas. Villa är ett mycket bättre lag och jag tror stenhårt på dom, Villa vann med 8-1 på hemmaplan. Skynda er att spela för oddset kommer garanterat att sänkas, till 2,10 ungefär.

B Leverkusen-Barcelona 2 (1,35) Fotboll, Champions League, åttondelsfinal
Barcelona är för bra för tyskarna tror jag men det kan nog bli hyfsat jämt för de tyska lagen är alltid otroligt hemmastarka. Det kommer vara fullsatt på läktaren och jag hoppas att det kan hjälpa till att lyfta Leverkusen.

Lyon-Apoel Nicosia 1 (1,38) Fotboll, Champions League, åttondelsfinal
Lyon är mycket mycket bättre än detta cypriotiska lag och på hemmaplan så finns det inte en chans att man inte vinner.

Cardiff-Peterborough 1 (1,57) Foboll, The Championship
Cardiff lär vara rejält revanschsugna nu efter två raka förluster. Peterborough är inte i närheten av Cardiffs kapacitet så taktiken lär ligga på försvar ikväll. Det måste bara bli seger ikväll annars tappar Cardiff sin 4:e plats.

Coventry-Leeds 2 (2,20) Fotboll, The Championship
Coventry må vara seriens sämsta bortalag men på hemmaplan så är man ett helt annat lag. Leeds förlorade i helgen efter att Brighton skickat in 2-1 i 90+1. Leeds är ruskigt mycket bättre än Coventry och det är otroligt viktigt att vinna ikväll om man ska sikta på playoff.

Ha en bra dag!


Spelledig dag!


Godmorgon!
John Guidetti gjorde hattrick igår för tredje gången i rad på hemmaplan och han är verkligen helt given i den svenska EM-truppen här i sommar, det finns inte en chans att Hamrén blundar för detta. Guidetti leder hela ligans poängliga med 17 mål och 5 assist på 15 matcher, helt makalöst bra.

 

Gårdagen blev inte speciellt bra och jag satt bara 2 spel och missade 4. Det var mycket skrällar framförallt Sävehof som lyckades vinna hemma mot Zagreb och sedan så blev det kryss mellan Zambia-Elfenbenskusten där Didier Drogba missade en straff i 70:e minuten då han sköt över....... Sedan så kryssade PSG mot Nice, 0-0 och Broberg lyckades vinna nere i Göteborg mot Kungälv, det var otroligt starkt gjort.

Matcherna som vann var Valencia 1,35 som krossade Sporting med hela 4-0 och Manchester City 1,60 vann med 1-0 mot Aston Villa och därmed ledar men serien nu igen före United med 2 poäng.

Skutskär vann sin sjukt viktiga bandymatch igår hemma mot Finspång med 8-0 och Skutskär är grymt bra om man bara vill och har ett lag för att ligga i mitten av serien, nu klättrade man dock upp 2 placeringar, riktigt skönt!

Idag tar jag en vilodag för det är helt bedrövliga spel enligt mig så därför kommer jag inte med en enda rek idag. Fast jag hittade en nu ändå, jag kom på att Rasmus Enström som är Faluns överlägset bästa spelare är skadad.

Storvreta-Falun 1, hcp 0-1 (1,90) Innebandy, Superligan
Storvreta är Sveriges bästa lag inget snack om saken och hemma i fyrishov så är man obesegrade efter 10 matcher varav 9 är vinster och en oavgjord. Falun saknar sin bäste spelare Rasmus Enström som många tycker är världens bäste spelare just nu och han leder även poängligan här i serien. Utan honom så tror jag inte Falun har speciellt mycket att komma med. Det är han och Alexander Galante Carlström som har burit laget på sina axlar under hela säsongen och dom är helt fruktansvärt effektiva tillsammans. OBS. Vill man inte spela handicap så sätt ettan till 1,55 då!

Ha en bra dag!!


Sviten stannade på 18....


Halloj mina vänner!
Igår sprack sviten och det blev sammanlagt 18 raka spel innan Sirius förstörde det hela när dom tappade sin ledning hemma mot Kalix och matchen slutade 4-4..... Det var väl ganska väntat att det skulle komma men jag är fruktansvärt nöjd över detta och jag ligger nu på 18/20 spel.

Det blev kaos igår redan innan matchen mellan Manchester United och Liverpool då den fule Luiz Suarez VÄGRADE att ta i hand med Patrice Evra när de hälsade på varandra och Evra bev rejält upprörd, vilket jag ändå förstår. Det var så barsnligt, omoget, fult och äckligt gjort av Suarez och hur mycket jag än hatade någon så skulle jag inte göra sådär, jag skulle inte ens våga göra det för han måste ju ha vetat att det skulle skapa kaos? Han är ju inte världens mest omtyckte anfallare idag, det kan jag säga...... Patrice Evra var omogen även han när han sprang och jublade över segern som ett litet barn mitt framför ögonen på Suarez när matchen var slut.

Förlusterna igår blev Sirius 1,25 då, jag trodde aldrig att man skulle tappa poäng hemma på studenternas en fin lördag, mot seriens näst sämsta lag? Sedan så orkade inte Blackpool 1,70 hemma mot Portsmouth och det slutade 1-1 där....

Vinsterna igår: Hull 1,73, Örebro 1,70, Lidköping 1,70, Reading 1,47 och Skånela 1,40.
Jag sade att Hull förmodligen var gårdaens bästa spel och visst blev det så. Man mötte ett skaderabbat Bristol City och man körde över dom enkelt med 3-0. Reading slog seriens sämsta bortalag Coventry med fina 2-0. I den viktiga toppstriden i bandyallsvenskan så vann Örebro stort uppe i Haparanda med 7-2 precis som jag förväntade mig och Lidköping vann fast bara med 4-3 men det var ingen fara. Jönköping gjorde 3:e målet i 94:e minuten trots att man spelade med 7 man, Lidköping var väl redan påväg in i omklädningsrummen typ. Skånela mosade Hallby med hela 37-29.

Dagens spel är från Svenska Spel

Kungälv-Broberg 1 (1,70) Bandy, Elitserien
Stenhård match mellan 7an Kungälv och 8an Broberg som har Gais bakom sig pga målskillnad. Matchen är viktigast för Broberg men jag tror inte att man är tillräckligt bra idag för att vinna nere i Kungälv där man har 9 segrar och 2 förluster.

Aston Villa-Manchester City 2 (1,60) Fotobll, Premier League
Citys form är bra och man krossade Fulham med 3-0 senast. Aston Villa har 3 raka utan vinst. Eftersom United vann igår så är dom nya ledare med 1 poäng men vinner City idag så är de ledare med 2 poäng tillgodo. Enkel tvåa.

Nice-Paris SG 2 (1,83) Fotboll, Ligue 1
Nice har spelat 6 raka matcher utan vinst efter full tid, man vann på förlängning för 6 matcher sedan i cupen. PSG har 6 raka vinster och formen är kanon. Montepellier vann igår med 3-0 och tog över serieledningen på målskillnad, viktigt för PSG att vinna idag och överta förstaplatsen.

Valencia-Sporting Gíjon 1 (1,32) Fotboll, La Liga
Sporting är näst sist i ligan och har 2-9 i målskillnad på de 3 senaste. Valencia är ruskigt bra hemma på Mestalla och mot Sporting finns det ingenting annat än seger som räknas.

Sävehof-RK Zagreb 2 (1,35) Handboll, Champions League
Sävehof ligger på den sista slutspelsplatsen med 2 poäng före Kadetten Shaffhausen men med en klart sämre målskillnad, så poäng här skulle betyda mycket. Zagreb ligger tvåa i gruppen med 6 segrar av 7 möjliga. Tror inte det finns en chans för svensklaget Sävehof.

Zambia-Elfenbenskusten 2 (1,50) Afrikanska Mästerskapen Final
Zambia har inte varit i final sedan 1994 och då blev det förlust med 2-1 mot Nigeria. Elfenbenskusten vann mästerskapen 1992 och har varit överlägsna hittills, 5 matcher är spelade och man har ännu inte ens släppt in ett mål. Skall de vinna utan att ha släppt in ett mål? Då blir de historiska.

Ha en mycket bra söndag och glöm inte Ove Sundberg i det nya programmet Kontoret 20.00 på 4an ;) Själv ska jag på bandy nu först då Skutskär ställs mot Finspång som är 2 poäng före och Skutskär MÅSTE vinna, annars ser det mörkt ut.



13/13 på tre dagar!


Godmorgon!
Sviten håller i sig än idag och jag hoppas att det fortsätter så. Det blev 13 av 13 igår när mina två lag vann superlätt.

Pixbo 1,45 krossade Jönköping totalt och det blev tvåsiffrigt, 10-4. Calebsson är tillbaka i Pixbo och det märks direkt, verkligen. Min favorit expert är Matte Forslund på Svenska Spel (https://svenskaspel.se/?pageid=/sport/spelinformation/speltips) och han har jag gått emot flera gånger nu och jag har vunnit alla, det känns bra.
Braga 1,20 var mitt andra spel och dom krossade Vitória Setúbal med 3-0 och det var aldrig några som helst problem där.

Jag ångrar mig lite nu att mina "skojtipp" igår på de tre bandymatcherna inte gjordes som vanliga rekar..... Det var Sveriges 4 bästa lag som ställdes mot varandra och först var det SAIK-Bollnäs där jag trodde på ettan till 1,55 och den vann hemmalaget med 4-3. Sedan var det Villa/Lidköping-Västerås som jag anser som säsongens svåraste match, den slutade 9-8 och VSK ledde med både 5-2 och 6-3 men förlorade ändå, så Sveriges svåraste match passar in bra där ;) Jag trodde på Villa till 1,55 och det blev rätt.

Sist ut var Vänersborg-Edsbyn där jag trodde på hemmalaget till 2,45, det var piskad till att vinna om man vill ta sig till slutspel och man lyckades efter att fd. Edsbynstjärnan Jocke Hedqvist pangat in 4 mål och man vann med 6-4.

Alltså kunde jag haft 16 av 16 spel om jag rekade dessa....

Mickes tips och information:
Det finns en del matcher idag som är bra men jag väljer att inte reka dom för jag vill verkligen inte förstöra min svit. Ipswich 2,35 hemma mot Middlesborough är ett mycket bra spel. De har vunnit 2 raka med 3-2 och 5-1 mot ledande West Ham!!! Middlesb. spelade i veckan en tuff 120minuters match mot Sundeland där man föll tillslut och det sitter i idag. Man har spelat 9 raka matcher utan vinst och man har även 3-4 skador men Vasse McDonald saknas definitivt.
West Ham 1,95 mot Peterborough är oxå ett bra spel, de vill bibehålla serieledningen och senast tog man en stark 2-1 seger mot värsta rivalen Millwall där man spelade med en man kort i 80min.

At.Madrid 1,85 mot Racing är också värt att spela. At.Madrid har spelat 7 matcher utan att släppa in ett enda mål och formen är mycket bra. Racing har 5 raka utan vinst.


Dagens spel är från Svenska Spel

Jönköping-Lidköping 2 (1,70) Bandy, Allsvenskan
Lidköping har bara förlorat 1 av de 9 senaste matcherna och man är bara en pong bakom tvåan Gripen som innehar kvalplatsen till Elitserien. Lidköping kommer att krossa Jönköping idag.

Haparanda-Örebro 2 (1,70) Bandy, Allsvenskan
Harapanda är helt OK men inte i närheten av Örebro. Denna match är ett måste att vinna för Örebro om man skall vinna serien och ta direktplatsen till Elitserien. Jag tror man vinner ganska lätt.

Reading-Coventry 1 (1,47) Fotboll The Championship
Reading vann senast med 1-0 mot Bristol C och man är med i kampen om play-off. Coventry är seriens sämsta lag och man har inte vunnit en enda bortamatch, 0-3-11 med en målskillnad på 7-23. Ettan sitter.

Hull-Bristol City 1 (1,73) The Championship
Hull missade en hel drös med chanser i senaste matchen mot Doncaster, man har nu fått vila lite extra eftersom matchen mot Portsmouth blev uppskjuten. Det är struligt i Bristol City som riskerar att sakna upp till sex ordinarie spelare. Defensiven är hårdast drabbad, då man har nya avbräck i avstängda duon Bolasie/Wilson och rutinerade mittbacken Louis Carey är helt uträknad och Lewin Nyatanga lär inte heller kunna spela. Snacka om en nödbackslinje till dagens match, även ny skada på tvåvägsmittfältaren Neil Kilkenny. Kan vara dagens bästa spel?

Sirius-Kalix 1 (1,25) Bandy, Elitserien
Sirius gjorde en bra match senast i 4-3 förlusten mot Edsbyn och man har inte tappat hoppet om en slutspelsplats ännu, det är 4 poäng upp så det är absolut inte uträknade. Kalix kommer att åka ur Elitserien och man har ingenting att hämta här nere på Studenternas IP i Uppsala.

Hallby-Skånela 2 (1,40) Handboll, Allsvenskan
Hallby ligger 8:a och förlorade senast med 32-28 mot Önnered och det märks att man inte har något att göra mot topplagen. Skånela leder serien med en poäng före Helsingborg så varje poäng är otroligt viktig. Skånela kommer med två fina segrar i ryggen mot topplagen Önnered och Lindesberg.

Blackpool-Portsmouth 1 (1,70) Fotboll, The Championship
Blackpool ligger 5:a och är otroligt starka på hemmaplan, 3:e bäst. Man har 3 raka segrar med en målskillnad på 8-2 så det ser mycket lovande ut inför kvällens match. Potsmouth är sjukt kass på bortaplan och har förlorat 9 av 15 matcher där. Laget har 5 raka förluster så formen kan inte bli så mycket sämre. Mycket bra etta.

Ha en underbar lördag och glöm inte och James Bond 21.30 ikväll ;)



Sviten håller i sig!


God morgon!
Igår så fortsatte min fina svit och jag hoppas att den håller i sig länge till. 11 av 11 möjliga spel på två dagar så det är bara att kämpa vidare och hålla tummarna.

Det bästa spelet igår var Kungälv till 1,75 som vann enkelt med 5-3 uppe i Kalix och det tycker jag var ett väldigt generöst odds men förmodligen så gick man väl på Kungälvs knackiga bortaspel..? Den var bombsäker för mig iaf! H43 1,57 tog sin första seger på väldigt länge när man spöade Caperiotumba med 34-30 igår och det var ruskigt skönt eftersom jag håller på H43. Zoran Roganovic (min favoritspelare) är H43s stora stjärna, han kommer från Montenegro och han blev lagets bäste målskytt på 8 fullträffar. Heid vann med 29-22 till 1,30 i damhandbollen.

Idag har vi 3 kanonmatcher i bandy som är helt OMÖJLIGA att tippa!! Men jag ska göra ett litet försök men bara på skoj, detta skall ni inte ta efter!!

SAIK-Bollnäs - 1 (1,50) - Tippa emot mitt lag Bollnäs är inget jag föredrar, men SAIK har vunnit 10 av 11 matcher hemma. Jag tror på förlust men hoppas på seger, Bollnäs vann med 3-1 sist.

Vänersborg-Edsbyn
- 1 (2,45) -
Fruktansvärt viktig match för de båda och jag tror att Vänersborg som krigar för slutspelsplats vinner det här.

Villa/Lidköping-Västerås - 1 (1,55) - Villa är i äckligt bra form och på hemmaplan är man starka så jag tror att det blir avgörande. Årets svåraste match att tippa typ.

Dagens spel är från Svenska Spel

Jönköping-Pixbo 2 (1,45) Innebandy, Elitserien
Jönköping har förlorat de två senaste matcherna och man har släppt in mest mål i serien, 133 stycken. Pixbo är riktigt bra i år och ligger på en fin 3:e plats där man gärna hamnar, Falun är 8 poäng före så andraplatsen är inget att drömma om. För stor skillnad mellan lagen och Pixbos viktigaste spelare Daniel Calebsson är med igen sedan 3 matcher tillbaka.

Braga-Vitória Setúbal 1 (1,20) Fotboll, Portugisiska ligan
Braga är ett av seriens bästa hemmalag och har vunnit 7 av 8 matcher och ännu inte förlorat, målskillnaden är 20-6. Setúbal ligger sist i serien är fruktansvärt dåliga på bortaplan där man har kryssat 2 matcher och förlorat 7 med en målskillnad på 5-21.

Ha en underbar fredag och glöm inte imorgon!

, var med och tävla här!


Fantastisk gårdag!!


Godmorgon!
Ja gårdagen kunde ju onekligen inte sluta bättre och jag fick in 8 av 8 spel!

Det var framförallt bandyn som var bra igår och 7 av 7 matcher satt men det vr med nöd och näppe för Västerås som besegrade Vänersborg med 6-5 efter mål i 90:e minuten.

Vinsterna från gårdagen var Broberg 1,10, Västerås 1,25, Bollnäs 1,53, Edsbyn 1,30, Villa/Lidköping 1,75, SAIK 1,60 och Katrineholm 1,40. Detta var samtliga 7 bandymatcher och sen så var det även Elfenbenskusten som slog ut Mali ur Afrikanska Mästerskapen med 1-0 och nu väntas final mot Zambia. Zambia som lyckades skrälla och slå ut storfavoriten Ghana har inte spelat final sedan 1994.

Milan åkte ur Italienska Cupen igår efter 2-1 mot Juventus och Zlatan gjorde 2-1 till Milan men det blev bortdömt för hands när han tog emot bollen men jag såg inte det? Juventus båda mål gjordes av Caceres och hans 2-1 mål var helt galet snyggt!!! Han stod still utanför straffområdet och fick bollen på fötterna efter en nick och sedan så skruvade han lugnt och fint in bollen i vänstra krysset och Amelia i Milanmålet hade inte en chans! Det såg så grymt enkelt ut och det gjorde det såå mycket snyggare, det var liksom som att han hade gjort det 100.000 gånger förr, vackert att se men jag som Milanfan blev inte speciellt glad.......

Det snackas även om att Zlatan slog till målvakten efter matchen men det är sånt skitsnack, nog om han hade handen där eller nått men så FORT Zlatan gör minska lilla jävla grej så blir det 10 gånger större, BARA för att det är Zlatan och det blir jag så djävulst trött på........

Dagens spel är från Svenska Spel

Kalix-Kungälv 2 (1,75) Bandy, Elitserien
Oj vilket guldodds... Kungälv är klasser bättre än Kalix som har 8 raka förluster. Det enda som kan störa bortalaget är att det kommer vara mellan 12-15 minusgrader där uppe och det är man väl inte riktigt van vid, men tvåan ska sitta ändå.

H43-Caperiotumba 1 (1,57) Handboll, Elitserien
H43 spelade inte ens klart sin senaste match mot Redbergslid pga den otäcka olyckan. Laget låg under med 32-20 och då var det 10 min kvar så det hade blivit ännu större siffror egentligen. Matchen innan var desto bättre, då blev det 27-28 mot Skövde och H43 trivs klart bäst på hemmaplan nere i Lund. Tumba ligger näst sist och H43 kan ta 2 otroligt viktiga poäng här ikväll.

Kroppskultur-Heid 2 (1,30) Handboll, Elitserien damer
Heid har tagit dubbelt så många poäng som 10:an Kroppskultur. Dock så har Heid spelat 3 matcher utan seger och senast blev det 26-26 mot Vasteråsirsta men det är inget dåligt lag och även om laget trivs bäst på hemmaplan (6-1-1) så vinner man ändå borta mot Kroppskultur.

Ha en bra dag!



Galen bandydag idag!


Godmorgon!
Ikväll spelas semifinal i Italienska Cupen mellan Milan och Juventus och Zlatan är aktuell för spel trots avstängningen efter utvisningen sedan det röda kortet i söndags mot Napoli. Lagen möts här om 3 matcher i ligan också och det blir förmodligen en ren seriefinal, men idag så tjuvstartar de lite lätt med en cupmatch alltså.

Southampton 1,60 förlorade överraskande igår mot Millwall efter att ha släppt en 2-1 ledning till 2-3 som blev slutresultatet. A Bilbao 1,25 gjorde däremot ingen besviken när man krossade Mirandés hemma med hela 6-2 och sammanlagt 8-3.

Idag har vi fullt med bra spel och alla utom en är bandy!! Lycka till :)

Dagens bästa spel från Svenska Spel

Broberg-Tillberga 1 (1,10) Bandy, Elitserien
Broberg ligger 8:a och leder på målskillnad före Gais. Ikväll gästar jumbon Tillberga och de kommer att bli överkörda uppe på Hällåsen.

Vetlanda-Bollnäs 2 (1,53) Bandy, Elitserien
Bollnäs kommer att mosa Vetlanda ikväll, de är så sjukt mycket bättre.

Edsbyn-Sirius 1 (1,30) Bandy, Elitserien
På hemmaplan är Edsbyn ett helt annat lag och man kämpar om bättre tabellplacering inför slutspelet så det är otroligt viktigt att man vinner här.

Gais-Villa/Lidköping 2 (1,75) Bandy, Elitserien
Villa är bättre lag och leder serien och ikväll sätter de Gais på plats efter deras 9-0 seger mot Tillberga. Jag tror att tvåan sitter men det blir tufft.

Sandviken-Hammaby 1 (1,60) Bandy, Elitserien
SAIK är seriens bästa lag på hemmaplan där man har vunnit 9 matcher och spelat 1 oavgjort. Hammarby har Patrik Nilsson tillbaka men han verkar inte vara speciellt het? Sveriges bäste målskytt på en säsong genom tiderna är SAIKs Christoffer Edlund och han debuterar ikväll igen efter en fotskada han ådrog sig i bortamötet mot Bollnäs. Daniel Berlin och Johan Löfstedt var glödheta under VM och jag tror att formen sitter i.

Västerås-Vänersborg 1 (1,25) Bandy, Elitserien
Västerås är seriens näst bästa hemmalag och även om Vänersborg överraskar gång efter gång så tror jag att VSK borta i ABB blir alltför tuff..

Katrineholm-Finspång 1 (1,40) Bandy, Allsvenskan
Katrineholm har spelat otroligt bra på slutet och besegrade topplaget Falun med 3-2 senast. Finspång ligger där nere ovanför bottenstriden och krigar med Skutskär och Köping så matchen är viktig men Katrineholm är bättre och vinner.

Mali-Elfenbenskusten 2 (1,40) Fotboll, Afrikanska Mästerskapen
Mali tog sig vidare genom straffläggning mot Gabon där man vann med 6-5. Elfenbenskusten har vunnit samtlig matcher och har ännu inte släppt in något mål. I kvartsfinalen så slog man ut Ekvatorialguinea med 3-0. Jag tror att Elfenbens. vinner och möter Ghana i finalen precis som vi alla trodde inför mästerskapet började.

Ha en underbar dag och kämpa på med bandyn!


Årets sämsta speldag?


Godmorgon!
Igår så skedde en otäck olycka i matchen mellan Redbergslid-H43, det var en spelare i Redbergslid som föll bakåt och landade fel med foten så den pekade åt fel håll och det visade sig att ledbandet i foten var helt av och en spricka lite högre upp. Matchen avbröts till och med efter att båda lagen var i chock efter den otäcka händelsen. Matchen vann Redbergslid med 32-20. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handboll/article14328989.ab.

Spelen igår förlorade de alla. Tottenham till 3,80 och H43 till 5,10 såg jag ju visserligen som skrällar så det var chansspel och det är sånt som händer, det tar jag inte allvarligt på.

Oskarshamn 1,55 fick bara kryss hemma mot Tingan och Sävehof fick storstryk borta mot Skövde vilket var väldigt oväntat. Skövde är nu uppe på en fin 6:e plats.

Denna dag må vara den sämsta på året och det finns verkligen ingenting att spela på egentligen...... Jag hittade två matcher med oddsen 1,25 och 1,60 men det var bara för att och jag kommer inte att spela på nått av lagen även om 1,25 matchen är relativt säker.

Spelen kommer från Svenska Spel

Southampton-Millwall 1 (1,60) FA-Cupen
Det första mötet slutade 1-1 efter att Millwall kvitterat i den 89:e minuten. Lagen har därefter spelat två omgångar i ligan och Southampton har kryssat båda i tuffa matcher mot Birmingham och Cardiff medans Millwall har torskat båda mot serieledarna West Ham och Watford. Millwall måste höja sig flera nivåer för att störa Southampton på bortaplan där man har varit otroligt starka.

A Bilbao-Mirandés 1 (1,25) Fotboll, Spanien Cup
Bilbao vann den första matchen med 2-1 och kommer att gå vidare för man tappar inte detta mot ett lag från tredjedivisionen på hemmaplan där man är starka. Bilbao avgör detta genom att spela en bra fotboll och vinna matchen. Mirandés leder serien med 4 poängs marginal så man får nöja sig med det och sikta på en uppflyttning till serien under La Liga.

Ha en bra tisdag!



Zlatan slår, igen!


God förmiddag!
Igår blev det inte mycket rätt och det blev det inte för Zlatan heller som slog till Aronica i Napoli när han skulle låtsas plocka bort Nocerino därifrån. Det var så sjukt onödigt och fult gjort och det var hur synligt som helst, han klappade till Aronica med en örfil från höger sida och han fick rött direkt och nu väntar avstängning. Men som tur är har Milan en av Italiens bästa advokater så vi får se hur han löser det där, men att Zlatan missar matchen mot Udinese är iaf 100% klart.

Det blir fruktansvärt tufft att möta 3:an Udinese som är 3 poäg efter Milan utan Zlatan hjälp. Sen om han skulle missa Juventus också så ser det mörkt ut, för hela Milans spel kretsar kring Zlatan, han styr hela laget och det är sanningen. Dock så hade vi tur igår för samtliga lag som jagar Milan och Juve i toppen förlorade medans Milan och Juve spelade 0-0 och sprang ifrån med 1 poäng. Dock så missade domarna att Aronica slår till Nocerino i samma veva som Zlatan slår och han skulle givetvis också haft rött kort.

Sverige tog VM-guld igår mot Ryssland i Kazakstan efter att ha vänt 4-2 till 5-4. Daniel Mossberg gjorde två helt fantastiska solomål från 4-2 till 4-4 och snyggare mål än så är svårt att göra. Sedan avgöra Bella med en stenhård knack rakt upp i nättaket och Sverige blir världsmästare. Fruktansvärt skönt och välförtjänt!

Det var bara Palermo 1,72 som vann igår och Ghana 1,90 kryssade men vann på övertid efter 2-1 i 101:a förlängningsminuten mot Tunisien och nu väntar semifinal mot Zambia. Philadelphia förlorade mot NY Ranger IGEN, Flyers kan fan inte vinna mot Rangers och denna gång blev det 5-2 efter en otroligt press av Flyers vid 3-2 sedan efter 4-2 gjorde man 5-2 i tom kasse.

Något jag vill påpeka är att Henrik Lundqvist är överlägset världens bästa målvakt enligt mig! Jag har sett 5 Rangersmatcher denna säsong och han har varit som en vägg alla matcher. För det första så är han stor som ett hus så man ser inte ens nätet bakom han? Lätt att göra mål då.... Han är bäst på plan match efter match och det var han även igår.

Jag är fruktansvärt imponerad av kungHenrik och jag unnar han all framgång men det är tråkigt att Philly ALDRIG lyckas vinna mot dom.....


Dagens bästa spel från Svenska Spel

Skövde-Sävehof 2 (1,60) Handboll, Elitserien
Sävehof verkar ha hittat formen nu för man besegrade ledarna Guif med hela 34-20 sist och bättre än så kan det nog inte bli och innan det så krossade man Alingsås på bortaplan med hela 29-21. Sköve har ingenting att säga till om ikväll om Sävehof spelar som man ska.

Oskarshamn-Tingsryd 1 (1,55) Ishockey, Allsvenskan
Oskarshamn slog Västerås med fina 4-1 i fredags och Tingsryd kryssade mot Leksand. Tingsryd är oerhört dåliga på bortaplan och har bara vunnit 6 matcher. Oskarshamn har 15 vinster och 7 förluster på hemmaplan. Jag tror på en klar hemmaseger.

Redbergslid-H43 2 (5,10) Handboll, Elitserien
Göteborgslaget Redbergslid har halkat ner till 10:e plats nu och förlorade med 28-22 här senast mot Kristianstad. H43 ligger bara 3 poäng bakom och laget har tagit 9 poäng på bortaplan medans Redbergslid bara har tagit 8 på hemmaplan. 5,10 var det sjukaste odds jag har sett och givetvis så måste man prova! Jag håller för övrigt på H43.

Liverpool-Tottenham 2 (3,40) Fotboll, Premier League
Båda lagen är i kanonform och Liverpool har ännu inte förlorat hemma på Anfield Road, 4 vinster och 7 oavgjorda. 3,40 på Spurs lockar rejält och jag gillar laget mycket och tror att de kan skrälla till en seger här i jakten på United som är 6 poäng före.

Ha en underbar dag!


VM-final mot Ryssland!


Godmorgon!
Igår gick spelen väldigt bra samtidgt som Djurgården och Skutskär tog viktiga poäng i bottenstriden. Djurgården besegrade Brynäs med 6-3 och Skutskär spelade 4-4 borta mot Tellus, så gårdagen blev en väldigt bra dag!

Nu börjar VM-finalen i bandy mellan Sverige-Ryssland och jag tror tyvärr att Ryssland vinner det..... Sverige fick kämpa rejält för att besegra Kazakstan igår och det gick ända till straffar innan Johan Löfstedt kunde avgöra, domarna var helt horribla så jag tror det blir svårt att vinna tyvärr.

I gårdagens match mellan Djurgården och Brynäs så gjorde min nyfyllda kompis Emil Molin (Brynäs) sitt första mål i a-lagströjan och det förtjänade han verkligen! "Empa" är även uttagen till en 5-nationsturnering i Schweiz här den 8 februari med U19 landslaget.



Skutskär ligger väldigt illa till i bandyallsvenskan och igår tog man en fruktansvärt viktig poäng i en av säsongens svåraste bortamatcher mot nykomlingen Tellus. Skutkär ledde både med 3-2 och 4-3 men tappade tyvärr in 4-4 i 87:e minuten men det efter en massiv press från hemmalaget.

Vi Valbo J20 fortsätter att plocka 3 poäng och igår slog vi Borlänge med 4-3 på bortaplan och det blev som vanligt mot detta idiotgäng, KAOS! Det började redan på uppvärmningen då deras kapten åkte över på vår planhalva två gånger och slog till spelare i vårt lag. Sedan när våran bästa målskytt skall gå in till omklädningsrummet så följer 2 Borlängespelare efter och ena slår han med klubban i knävecket och den andre trycker upp han mot väggen och slår honom, typ någon form av misshandel i 2 mot 1 läge, fruktansvärt fegt och pinsamt gjort! Efter slutsignalen så urartade det totalt och det blev slagsmål mellan båda lagen på isen och därefter så fick vi stanna kvar på planen tills Borlänge hade försvunnit och sedan fick vi lämna planen och åka hem!

Dagens bästa spel från Svenska Spel

Heracles-PSV Eindhoven 2 (1,60) Fotboll, Eredivisie
Heracles har 2 raka segrar som båda har slutat 3-0, men då har man mött Waaljwik samt Excelsior cch dessa matcher ska man bara vinna. PSV har oxå 2 raka dock mot betydligt tuffare motstånd, 3-1 mot Vitesse och 3-2 mot NEC Nijmegen. PSV leder ligan och är ett mycket bra bortalag, viktigt att ta 3 poäng idag!

Freiburg-Werder Bremen 2 (2,15) Fotboll, Bundesliga
Werder Bremen blandar och ger och på bortaplan så har man bara vunnit 2 av 10 matcher. Idag har man ett perfekt läge att överta 5:e platsen från Leverkusen men då måste det bli poäng här, gärna 3. Freiburg ligger sist i serien och senast förlorade man med 3-1 mot Mainz då det stod 2-0 efter 6 minuters spel.

Palermo-Atalanta 1 (1,72) Fotboll, Serie-A
Hemma är Palermo otroligt starka och formen är äckligt bra då man senast spelade 4-4 mot Inter och hämtade upp underläge på underläge och Miccoli stod för ett hattrick. Matcherna innan den slutade 2-0 mot Novara och 5-3 mot Genoa så laget har nu gjort 11 mål på 3 matcher. Atalanta vann med 1-0 sist mot Cesena men innan det så förlorade man 3 raka mot Juve, Lazio och Milan och samtliga slutade 2-0. Atalanta saknar sin viktigaste spelare Denis ikväll.

NY Rangers-Philadelphia 2 (2,80) Ishockey, NHL
Äntligen är det dags igen, hatmötet som vi alla älskar! Flyers som jag håller på har dock förlorat samtliga 3 matcher mot Rangers denna säsong och senast så blev det 3-2 i utomhusmatchen på Citizen Bank Park. Flyers spelade en märklig match igår mot New Jersey, man låg under med 6-0 och sedan så vann man sista perioden med 4-0 så siffrorna 6-4 var betydligt snyggare än väntat. 4-1 segern mot Nashville i förrgår är roligare att påpeka, men gårdagens förlust har inte ett skit med dagens match att göra för ikväll blir det krig! Revansch finns att hämta och 2,80 är taget alla dar i veckan!!!!

Ghana-Tunisien 1 (1,90) Fotboll, Afrikanska Mästerskapen, kvartsfinal
Ghana tippas göra upp om guldet tillsammans med Elfenbenskusten som enkelt slog ut Ekvatorialguinea igår med 3-0. Tunisien slutade tvåa i sin grupp efter förlust i sista matchen mot Gabon med 1-0. Ghana är det bättre laget men det finns inte rum för någon underskattning utan det måste vara full fokus ikväll, då vinner Ghana.

Ha en underbar söndag och glöm inte Milan-Napoli 20.45 på Tv4 Sport!

(här ser ni bild på våran målvakt Tim Jonsson som var helt fantastisk igår)




Motala vinner lätt!!


Godmorgon!
Jag ska iväg på match nu så jag måstte fatta mig otroligt kort!

Gårdagens spel satt sådär och Dortmund 1,50 vannn enkelt med 2-0 och Gais körde över Tillberga brutalt med 9-0 till 1.35. Det var bara Västerås 1.52 som inte vann.

Dagens bästa spel från Svenska Spel

Tranås-Motala 2 (1,40) Bandy, Allsvenskan
Oj vilken klasskillnad! Motala har vunnit 14 och spelat 1 oavgjord, jag tror inte att Tranås kan störa, inte ens lite.

Hamburg-B München 2 (1,50) Fotboll, Bundesliga
Ledande München måste vinna idag annars kan man tappa ledningen. Hamburg ryckte upp sig senast och vann med 2-1 mot Hertha Berlin men matchen innan det förlorade man med 5-1 mot Dortmund.

Montepellier-Brest 1 (1,53) Fotboll, Ligue 1
Tvåan Montepellier har 8-1-1 på hemmaplan och Brest har 0-6-4 på bortaplan, de har inte ens vunnit där ännu. Sannolikheten att man tar sin första bortaseger mot seriens bästa hemmalag är inte stor.

Getafe-Real Madrid 2 (1,30) Fotboll, La Liga
Tvåan sitter, det räcker så.

Elfenbenskusten-Ekvatorialguinea 1 (1,30) Fotboll, Afrikanska mästerskapen
Här tror jag Elfenbens. är för bra och bara vinner. Det är kvartsfinal och Elfenbens. har inte ens släppt in ett mål i turneringen ännu.

Ha en underbar dag och glöm inte Tips-SM!!!!!!


Var med i Tips-SM!!!!!


Godmorgon!

Var med och tävla i Tips-SM som börjar imorgon! Registrera er på någon av bilderna eller länkarna!



Haha, till att börja med så måste jag be om ursäkt för min galna felberäkning på Finland igår mot Kazakstan. Finland fick storstryk och förlorade med 10-4 och jag trodde att man skulle vinna med ett par mål eftersom Finland inte alls har så dåligt lag med. Något jag dock inte riktigt hade koll på var att Kazakstan var i sitt livs form och de har fått 2 nya ryssar till i år som nästan platsar i det ryska laget.

Aja, sånt som händer. Tråkigt för finnarna bara som vann VM-guld ifjol men som är pinsamma i år, det är helt ofattbart egentligen.

Spelen blev därför riktigt kassa och det var bara Brynäs till 1,45 som satt för Örebro 1,70 kryssade bara borta mot Almtuna. Finland gav 2,25 men var som sagt inte ens nära.........

Idag har vi ett dåligt utbud och det är svårt att hitta några bra matcher men jag försökte så gott jag kunde.

Dagens bästa från Svenska Spel

Västerås-Oskarshamn 1 (1,52) Ishockey, Allsvenskan
Västerås vann med 2-0 senast man spelade hemma och man ligger 3:a och är ohotade, Södertälje är hela 7 poäng efter. Oskarshamn har 2 raka förluster och jag tror inte att man stör Västerås på bortaplan en fredagskväll.

GAIS-Tillberga 1 (1,35) Bandy, Elitserien
Gais har ett guldläge för att ta sig upp på en delad 8:e plats tillsammans med Broberg ikväll. Laget har en match mindre spelad än de övriga och ikväll gästar jumbon Tillberga som är fruktansvärt dåliga och det skall inte vara några problem med att ta 2 poäng hemma på Heden ikväll för Gais.

Nürnberg-Dortmund 2 (1,50) Fotboll, Bundesliga
Nürnberg vann hemma mot Karlsruhe med 2-0 senast. Dortmund vann med 3-1 mot Hoffenheim och matchen innan den så bortaslog man Hamburg med hela 5-1 så formen kan knappast bli bättre. Dortmund ligger tvåa efter Bayern München och före Schalke04 men samtliga tre står på 40 poäng och Mönchengladbach ligger alldeles bakom på 39, jämnare än så blir det inte. Galet viktig match för fjolårsvinnaren Dortmund.

Ha en underbar fredag!!


Finland vinner lätt!!


Godmorgon!
Gårdagen blev fantastisk och Skutskär krossade UNIK med hela 12-4 och tog 2 MYCKET viktiga poäng! De körde på redan från start och tog snabbt ledningen och i paus stod det 7-2. Jag är mycket imponerad av Skutskär och framförallt över mina två kompisar som är födda 92, de nästintill dominerade.

Spelen började kanon och alla 4 första matcher satt och sedan förlorade de 3 sista... 

Vinsterna: Skutskär 1,65, Bofors 1,50, Vita Hästen 1,40 och Skövde 1,50.
12-4, 6-3, 5-3 och 28-27 så blev segrarna i resultat så det var bara handbollen som var lite halvtuff resten var glasklara! Skönt.

Förlusterna: Barcelona 1,55, Rönnby 2,00 och Milan 2,17.
Barcelona låg under med 1-0 men kvitterade och de missade även en straff, matchen slutade 1-1. Rönnby tappade 3-1 mot Falun och förlorade med knappa 6-5, dåligt eftersom de är ett topplag. Milan missade 3 galet viktiga poäng men som tur är så ligger man kvar på andraplatsen men tråkigt att de ska behöva sulla såhär......
Inter spelade en halvgalen match igår där man ledde med 4-3 men Palermo kvitterade till 4-4 i 85:e och Diego Milito stod för samtliga 4 Inter-mål!

Dagens bästa från Svenska Spel

OBS. Spelstopp 10.59. Kazakstan-Finland 2 (2,25) Bandy-VM
Kazakstan står som favoriter här och det måste vara pga resultaten här i VM för Finland är ju SJÄLVKLART ett mycket bättre lag än Kazakstan! Finland vann faktiskt VM förra året då man slog Sverige på straffar i Finalen. Dock så vann Sverige med 12-0 i år och det är ingen som vet vart det kom ifrån....? Finland till 2,25 kan ses som ett fantastiskt odds! Jag tycker det.

Almtuna-Örebro 2 (1,70) Ishockey, Allsvenskan
Almtuna har 3 raka segrar och Örebro har 2 raka förluster. Men jag tror att Örebro tar tag i sig själva nu och börjar vinna igen. Bra spel till 1,70.

Brynäs-Timrå 1 (1,45) Ishockey, Elitserien
Brynäs är seriens nästa bästa hemmalag och Timrå är seriens näst sämsta bortalag. Brynäs är i god form och vann senast med 4-2 hemma mot Linköping och Timrå har spelat 7 raka matcher utan 3 poäng. Har svårt att se att man skall vinna här.

Ha en bra dag!


Ikväll hejar vi fram Skutskär!!!!


Hallå där!
Sitter och läser och kollar på filmer om hur man bokar matcher på betfair och vinner insättningsbonusen från bookmakern (den andra spelsidan, ex bet365). Det är svårt och lurigt men jag börjar lära mig och kan det nog nu. Måste dock få upp en större budget innan jag börjar och jag kommer då att vinna minst 13.625kr.

Ni kan läsa själva här och föröska lära er: http://nhl-kungen.se/wp/?p=180#comment-759 och sen så har ni filmer och visningar här
: http://www.thebossbuster.com/freemembersarea/freemoney/stepbystep.

Spelen igår blev 2 av 4 och City 1,70 förlorade överraskande borta mot Everton med 1-0 men det var lite snöpligt för City skulle haft en solklar straff pga hands. United vann samtidigt hemma mot Stoke med 2-0 och har nu övertagit serieledningen!!!!! Mycket tråkigt tycker jag...... Hull 1,50 orkade tydligen inte heller och fick bara 0-0 hemma mot Doncaster.

Blackpool 1,57 vann åtminstone hemma mot seriens sämsta bortalag Coventry och Sverige hade verkligen inga som helst problem med att slå Kazakstan, det slutade 9-1.

Idag ska jag gå på bandy, det är Skutskär som möter UNIK och Skutskär MÅSTE nästan vinna ikväll annars kanske det är kört, de ligger nämligen näst sist på 11 poäng men riskerar 2 poängs avdrag pga felaktig användning av spelare som de lånat från SAIK. Ruskigt klumpigt och dåligt gjort om det nu blir så..... Det blir min första bandymatch för säsongen och det ska bli grymt kul att kika!

Dagens bästa lir från Svenska Spel

Bofors-Troja 1 (1,50) Ishockey, Allsvenskan
Bofors har bara förlorat 3 av 21 hemmamatcher och den kom i den senaste hemmamatchen mot Rögle där man blev förnedrade och överkörda, Rögle vann med 6-1. Lita på revansch ikväll.

Vita Hästen-Olofström 1 (1,40) Ishockey, Allettan södra
Hästen fick sin första torsk senast nere i Karlskrona där det blev 2-1 till hemmalaget. Hästen är oslagbara på hemmaplan och Olofström kommer inte att ha en chans.

H43-Skövde 2 (1,50) Handboll, Elitserien
Så himla glad över att H43 fick behålla sin plats i Elitserien, det blev klart igår efter att laget har fått in 700.000kr och behöver därför inte degradera sig till Allsvenskan! Dock så ser det tufft ut tabellmässigt och Skövde slåss för slutspelsplatsen och man är det bättre laget.

Skutskär-UNIK 1 (1,65) Bandy, Allsvenskan
Livsviktig match och Skutskär är bättre än vad tabellen visar, inget snack om saken. UNIK är inget bra lag och har 3 raka vinster och Skutskär är starka på hemmaplan och jag tror att man krossar UNIK ikväll.

Falun-Rönnby 2 (2,00) Innebandy, Elitserien damer
Oj vilket guldodds! Rönnby ligger 2:a i serien efter KAIS Mora och de är ungefär lika bra men Falun är ganska långt efter och därför är 2 gånger pengarna på guldfavoriten Rönnby riktigt riktigt bra!

Lazio-Milan 2 (2,17) Fotboll, Serie-A
Lagen möttes i cupen förra veckan och då vann Milan enkelt med 3-1 där Zlatan gjorde mål på friläge i slutet. Lazio krigar för att hänga med i toppen men nu blir man ganska så avhängda vid förlust och det är precis vad som kommer att hända.

Valencia-Barcelona 2 (1,55) Fotboll, Spanien-Cup
Jag som håller på Valencia och hemma på Mestalla är man riktigt bra men jag tror inte att det räcker mot Barcelona tyvärr. Max kryss men Barcelona vinner nog gärna ikväll.

Ha en bra dag och ikväll 19.00 så håller alla tummarna för Skutskärs bandy! Hoppas att få se mycket av det på bilden här under ;)



RSS 2.0