Tjuvstart!


God eftermiddag!

Först vill jag börja med att säga, vilket underbart väder!!

Jag kunde inte hålla mig när jag såg alla dessa fantastiska matcher som spelas ikväll och därför tjuvstartar jag bloggen lite, dock var meningen att starta till helgen.
Blir inte mycket mer än så då jag har lite halvdåligt med tid med tanke på att jag ska åka på träning ikväll och innan det skall jag ha mina ärenden utförda.


Hammarby-Västerås SK 1 (1.70) Bandy, Svenska Cupen Kvartsfinal (spelas i Lidköping) OBS. Spelstopp 15.59.
Jag tycker att Hammarby ser betydligt starkare ut än Västerås i år och jag tror inte detta skall vara några problem för bajen, även om matchen spelas på neutral plan. Västerås har ett ungt talangfullt lag som har spelat okej på försäsongen men det räcker inte mot spelare som Patrik Nilsson.

Borlänge-Hudiksvall 2 (1.75) Ishockey, Div 1
Hudiksvall har imponerat stort och leder serien överlägset med sina 4 raka segrar och förkrossande 22-6 i målskillnad. Borlänge är inte alls gamla vanliga "Borlänge" och jag tror dom får det svårt att klara playoff till och med. Senast förlorade man mot ett uddlöst Falun med 3-1 och det blir inga ändringar ikväll. Hudik körde över favorittippade seriesegraren Enköping med hela 6-2 sist och självförtroendet är verkligen på topp.

Visby-Roma-Nyköping 1 (1.67) Ishockey, Div 1
Visby är som vanligt helt galet starka på hemmaplan och man har vunnit 2 av 2 och ikväll kommer 3:e raka. Nyköping är mediokert men har en helt okej högsta nivå men det räcker tyvärr inte till nere på gotland.

Eskilstuna City-Arameiska-Syrianska 1 (1.47) Fotboll, Div 2 Södra Svealand
Serieledande City tar emot ett bortastarkt Syrianska som överraskande nog är obesegrade på bortaplan, men det är City med på hemmaplan. City släpper tyvärr inga poäng till Farsta och vinner här ikväll. Därmed har man allt i egna händer inför den sista omgången.

Dagens säkraste: Farsta-Nyköping 1 (1.47) Fotboll, Div 2 Södra Svealand
Här har vi kvällens säkraste spel. Farsta är seriens bästa hemmalag med en statistik på 9-0-1 och en målskillnad på 24-9. 2 omgångar återstår och man ligger bara 1 poäng bakom serieledande City, dom krigar för en plats i division 1. Nyköping ligger i mitten av tabellen och har ingenting att spela för, man har fortfarande inte vunnit någon bortamatch ännu, 0-3-7 är statistiken och dom kommer att bli totalt avklädda ikväll.

Dagens roligaste: Bollnäs-Edsbyn 1 (1.95) Bandy, Svenska Cupen
Denna kvartsfinal börjar sent, matchstart 22.00. Bandyns värsta hatmöte redan på försäsongen, och jag kan inte tro något annat än att mitt älskade Bollnäs ska köra över Byn. Försäsongen har sett riktigt bra ut för Bollnäs del som kört över allt i sin väg (förutom senaste träningsmatchen mot SAIK 7-5 förlust). Man tog sig enkelt till final i Champions Cup, men där tog det stopp mot ryska Zorkij. Dessa två möttes där i gruppspelet och där vann Bollnäs med 6-3. Edsbyn är visserligen bra, men ikväll rår dom inte på de orangeklädda.

Kvällens drag: GIF Sundsvall-Ängelholm 2 (4.30) Fotboll, Superettan
Tvåan mot gästande trean där vi förmodligen hade väntat oss en ren seriefinal, men Ängelholm strulade till det och åkte på en snöplig 3-0 förlust mot Falkenberg. Det kommer att bli en jämn match där båda lagen siktar mot Allsvenskan 2012. Jag kan inte motstå oddset.


Jag själv hinner tyvärr inte spela ikväll :( men om ni ryggar så kom ihåg att ni gör det på egen risk.
Kämpa på...






Välkommen till Mickes experttips!



Godkväll!

Det var en härlig fotbollskväll igår där Zlatan visade prov på väldigt god form i hans första match efter skadan när Milan vann sin första hemmamatch i Champions League med 2-0 mot Viktoria Plzen.


Detta är mitt första inlägg och jag ska fatta mig kort. Denna blogg är främst skapad för mitt eget intresse, men även för er som är intresserade av "tippning" (spela på oddset). Framförallt lången, kan även bli stryktipset, europatipset ibland.


Jag kommer inte att producera inlägg dagligen, utan jag har som mål att skriva på helgerna eftersom det oftast är fullspäckat med roliga och intressanta matcher då. Inom fotbollen så har våra europeiska storligor matchdagar på lördagar och söndagar.
Men när jag har tid så kommer jag självklart att skriva någon gång under veckan också. Den dagen då jag anser att det är bäst chans att vinna!



KOM IHÅG, ni ryggar alltid på egen risk.

 




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0