Dags att leverera!


Nu är det dags att börja leverera igen, på allvar. Det har gått tungt nu ett tag och det är dags att jobba upp sig ur formsvackan.

Valencia förlorade uppe i Tyskland mot ett betydligt bättre Leverkusen och Olympiakos körde över Dortmund med 3-1. Milan var det enda lag som vann igår och det var ändå huvudsaken, och Zlatan fick briljera igen och gjorde även ett mål, riktigt kul.

Idag finns det helt fantastiskt mycket spel, svårigheten är att välja ut vilka man skall ta med.

Dagens bästa spel kommer här:

Larnaca-Schalke 04 2 (1,55) Fotboll, Europa League
Cypriotiska Larnaca ligger sist i grupp J och det är också där man kommer att sluta. Schalke har spelat väldigt bra på slutet och senast vann man hemma mot Maccabi Haifa med 3-1. Det är hemma på ön Larnaca skall ta poäng men ikväll blir det ruskigt tufft.

Rennes-Celtic 1 (1,60) Fotboll, Europa League
Gamla "svensklaget" Rennes hänger med bra i ligan och är strax bakom topplagen. Celtic som har massor av skador b.la på forwarden Samaras och senast i helgen ledde man med 3-0 mot Kilmarnock men tappade till 3-3. Rennes är ett betydligt bättre lag än Kilmarnock och på hemmaplan är man obesegrad efter 8 omgångar i år. Storseger väntar ikväll.

W.Krakow-Fulham 2 (2,15) Fotboll, Europa League
Wisla Krakow är dyngsist i gruppen och har förlorat med 3-1 och 4-1 mot Odense respektive Twente. Hemma i Polen måste man ta poäng ikväll för att inte bli avklädda totalt, men Fulham är också taggade och har chans och kapacitet för gruppsegern.

A.Bilbao-Salzburg 1 (1,30) Fotboll, Europa League
Bilbao är i toppform och kommer med bra självförtroende efter helgens derbysger med 3-1 mot Osasuna. Här i Europa League leder man gruppen på 6 poäng efter segrar mot Slovan Bratislava och Paris SG. Det finns ingenting som tyder på att bortalaget skall komma hem med några poäng i bagaget.

Stoke-Maccabi Tel Aviv 1 (1,37) Fotboll, Europa League
HÄR HAR VI KVÄLLENS SÄKRASTE MATCH! Hemma på Britannia Stadium är man i princip omöjliga att slå. Man spöade Liverpool där med 1-0, man spelade 0-0 i premiären mot Chelsea och man blev årets FÖRSTA lag att ta poäng av självaste Manchester United efter 1-1, allting hemma på Britannia Stadium!!!!!.. Bortalaget har också tre av sina ordinare spelare borta. Stoke är alltså ett helt otroligt starkt hemmalag och jag skulle vilja säga att man tillhör ett av världens starkaste hemmalag.

Standard Liege-Vorskla Poltava 1 (1,50) Fotboll, Europa League
Bortalaget har inlett gruppspelet med två raka förluster och i bortamötet mot FC Köpenhamn hade man inte ett enda avslut på mål. Standard Liege är ett bra lag och man har inlett helt tvärtemot dagens motståndare och leder gruppen. Hemma i Belgien är dom mycket starka och känslan är bestämt att ukrainarna inte räcker till här.

Zürich-Lazio 2 (2,15) Fotboll, Europa League
Båda lagen har inlett med en oavgjord och en förlust och på så sätt är det alltså jämt. Lazio har en bra känsla och ett härligt go i laget efter helgens fantastiska och dramatiska derbyseger mot Roma. Miroslav Klose gjorde 2-1 i sista sekunden och segerjublandet var enormt, det var häftigt att se. Kloses målfarlighet och lagets självförtroendet kommer att bli direkt avgörande, man har också en starkare trupp och man är även i ett stort poängbehov för att kunna ta sig vidare. Det är bara vinst som gäller för Lazio, tvåa.

Glöm inte Tottenham-Rubin Kazan 21.00 på TV4 Sport.

Ha en bra dag

KÄMPA

Micke Andersson



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0