EM-kval!


Ikväll smäller det och Sveriges öde avgörs, jag tror inte att vi måste slå Holland för att ta direktplatsen till EM som bästa tvåa.

För jag tror att Portugal kommer att slå Danmark på Parken i Köpenhamn vilket behövs för att kryss ska räcka för Sverige.  Sen finns det också risk för att Kroatien kör över Lettland med 5 mål eller mer och då räcker inte kryss för Sverige hur det än går i Danmark-Portugal, men det har jag svårt att tro.

Holland kommer till spel utan världsstjärnorna Sneijder och Robben och det är två jätteminus, det finns även fler som saknas.

Dagens bästa spel:

Kazakstan-Österrike 2 (1,68)
Österrike är ett bättre lag och Kazakstan har förlorat 8 av 9 matcher här i kvalet, dessutom har bortalaget en ny tränare, Marcel Koller. Givetvis vill spelarna visa upp sig.

Tyskland-Belgien 1 (1,35)
Tyskland är sedan förra omgången klara men man ska nu göra allt för att ta maxpoäng i gruppen, 9 raka vinster blir efter ikväll 10. Belgien måste egentligen vinna eftersom Turkiet bara är en poäng efter och dom möter Azerbajdzan och allt annat än 3 poäng där vore en rikitgt knall. Tyskland är ostoppbar, dom är en maskin.

Schweiz-Montenegro 1 (1,60)
Montenegro är redan klar som grupptvåa och därför kommer man till spel med ett riktigt B-lag. Man vill inte riskera avstängning och skador inför play-off. Ett mer motiverat Schweiz med hemmaplan blir avgörande.

Slovenien-Serbien 2 (1,70)
Ett av mina favoritlag är Serbien och dom bara måste ta poäng ikväll för annars blir det Estland som knallar vidare till play-off. Det är svårt att gå in för att ta en poäng, det är bara full fart som gäller och serberna kommer att storma Slovenien, luktar storseger.

Georgien-Grekland 2 (1,70)
Grekland vann sexpoängsmatchen senast mot Kroatien med 2-0 och leder nu gruppen med två poäng. Man har inte råd att förlora ikväll för Kroatien kommer att köra över Lettland rejält. Grekerna har champagnen är på kylning.

Litauen-Tjeckien 2 (1,48)
Tjeckien ligger trea en poäng bakom Skottland som dock möter Spanien ikväll. Med stor sannolikhet så kommer spanjorerna att ta tre poäng ikväll och då räcker en poäng för Tjeckien. Man förlorade den första matchen mot just Litauen och är nu revanchsugen så jag tror man vinner med 2,3 bollar.

Nu väntar lite styrketräning och sen är det bara hem och ladda inför den fantastiskt spännande matchen som börjar 20.15! Jag hoppas att alla är lika förväntansfulla som jag och hejar på vårt Sverige i 90 minuter.

Kämpa..

Micke Andersson









Kommentarer
Postat av: karlsson

2.5 på holland, tack unibet

2011-10-11 @ 17:16:18
Postat av: micke

aa visst det gick ju bra? ;)

2011-10-12 @ 16:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0