Fredagssingel!


Igår var det åter igen en tung dag där 2 spel satt och 5 gick bort.... Schalke vann busenkelt borta på Cypern med 5-0 till fina 1,55. Stoke 1,37 som jag rekade som typ världens säkraste match vann också, 3-0 blev segersiffrorna där och deras makalösa hemmaspel bara fortsätter.

Förutom det var det mycket svaga insatser, tex Rennes som ledde med 1-0 tappade mot ett riktigt svagt Celtic och A.Bilbao låg under med 0-2 mot Salzburg men jobbade i och för sig upp sig till 2-2 men det räknas ju inte..... Synd att Standard Liege och Lazio kryssade för dom två lagen är verkligen heta just nu och jag trodde stenhårt på dom. Imorgon tar vi nya tag och det är dags att ta tag i detta med hårdhandskarna.

Dagens bästa spel:

HK Malmö-GUIF 2 (1,70) Handboll, Elitserien, Herrar
Här ser GUIF sin chans att gå upp i serieledning för främsta guldkandidaterna Sävehof (såklart) har redan förlorar två matcher och visat prov på svaghet. Senast blev det ett riktigt onödigt poängtapp mot nykomlingen Tumba dr man tappade 25-21 till 27-27, snacka om att Malmö kommer att få lida för det ikväll. Bergsäker tvåa.

Ha en underbar fredagskväll med mycket tv-tittande!

Kämpa på där ute!

Micke Andersson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0