Klassiska söndagstippningen!


God förmiddag!
Det blev en rätt så bra dag igår där 2 av 3 matcher satt samtidigt som vi körde över Skåre totalt med hela 10-3, på bortaplan (!). City var som jag sade stensäker och dom vann till 1,32 med 4-1 och Pixbo 1,85 vann med knappa 4-3. Synd att inte mitt Valencia orkade hålla ut borta på ön Mallorca, man släppte in 1-1 i 90+2, det var lite surt, hade inte suttit fel med full pott på mina rekar. Men nya tag idag.

Här har vi söndagens bästa spel:

Vasalund-Sirius 2 (1,95) Fotboll Div 1, Norra
1 Väsby 47p (uppflyttning till Superettan)
2 Umeå 45 (kval till Superettan)
3 Sirius 44
4 Dalkurd 43
Där har vi tabellen med 2 omgångar kvar (utom Väsby som bara har 1). Då förstår ni att detta är en viktig match för Sirius. Man måste helt enkelt bara vinna för att ha chansen på spel i Supettan som var målsättning inför säsongen. Därför tycker jag att det är ett väldigt bra spel med 1,95 mot ett hemmastarkt Vasalund som inte har något att spela för. Sirius har 2 raka segrar medans Vasalund har 2 raka förluster.

AIK-Warberg 2 (1,80) Innebandy, Superligan
Warberg imponerade när de slog Storvreta tidigare i veckan och trots att de saknar Lindblom, Brobakken och Emanuelsson så tror jag STENHÅRT på dem idag, för AIK saknar sin storstjärna Kim Nilsson som är avstängd samt att K-J Nilsson är tveksam och bestämmer efter uppvärmningen om han spelar eller ej. Warberg är bättre och vinner idag, mycket bra spel till 1,80. Skynda er för oddset sänks garanterat fram till matchstart.

Öster-Qviding 1 (1,30) Fotboll, Superettan
Här blir det bara vinst för hemmalaget, Qviding har 1-14 i målskillnad på sina 5 senaste och grabbarna har redan avslutat säsongen som förlorare. Det blir väl en 3,4,5-0 seger här för dom rödklädda, dagens i särklass säkraste spel. Spela gärna med hcp om ni spelar via internet!

Glöm inte heller Gustafsson 3 tr ikväll och därefter börjar the wedding crashers med Owen Wilson och Vince Vaughn som är en kanonfilm. För alla fotbollstokiga så har vi som vanligt vårt älskade club calcio
på tv4 sport med Jesper Hussfelt och Simon Bank, det är min söndagsrutin att avsluta kvällen med det.

Ha en underbar söndag.

Kämpa..

Micke Andersson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0