Ny vecka med nya möjligheter!


Godmorgon!
Det blev en snöplig förlust igår där Warberg gav vika. Sirius med 1,95 vann stort borta mot Vasalund med 4-0 och man är fortfarande 3:a på samma poäng som 2:an Väsby, det kunde inte bli mer spännande än såhär inför slutomgången. Det handlar om 4st (!!!) lag som kan vinna Div 1 Norra, det är helt galet, men samtliga lag möter betydligt sämre motstånd än dom själva så förmodligen står tabellen sig precis som i nuläget, tyvärr.

Förutom Sirius med fina 1,95 så vann Öster 1,30 med 2-1, där trodde dom flesta på en rejäl överkörning men det blev ganska lugnt istället. Jag spelade också AIK som gav hela 2,03 hemma mot Häcken och den gick också hem efter 2-1 seger. Warberg förlorade med 6-5 mot AIK som INTE hade Kim Nilsson med i spel, förmodligen var inte lagets näst största stjärna K-J Nilsson heller med, men Warberg som var i storform lyckades ändå inte vinna och det är jag grymt besviken över, helt klart gårdagens största skräll. Med andra ord så blev det lite back i spelkassan igår men det löser man förhoppningsvis idag.

Serie-A hade en väldigt speciell omgång igår, innan Roma-Lazio-mötet som började 20.45 så var det bara ett enda lag som hade lyckats göra mål, och det var Bologna borta mot Novara. 11 av 12 lag blev mållösa, det blev 5 st 0-0 matcher, helt otroligt.

Här har vi dagens bästa spel:

Horsens-FC Köpenhamn 2 (1,75) Fotboll, Danska ligan
Här råder det klasskillnad må ni tro ojojoj, och att FCK har 5 raka vinster på lika många försök på bortaplan gör inte saken sämre, vinner man idag är man redan efter 12 omgångar 8 poäng före tvåan. Sund tvåa

Halmstad-Djurgården 2 (1,87) Fotboll, Allsvenskan
Halmstad är sämst i Allsvenskan, överlägset. Hemmalaget har ingenting att spela för medans Djurgården måste ta minst 2 poäng till för att helt säkert undvika kval, så här går in stenhårt för seger och man kommer att göra det med marginal. Säker tvåa, inget snack om saken.

Ha en underbar dag.

Kämpa på..

Micke Andersson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0