4 av 8


Godmorgon! Det var en bra födelsedag igår men den hade kunnat blivit ännu bättre om vi hade tagit 3 poäng istället för 2, vi vann på sudden med 4-3 efter att vi tappat en 3-1 ledning, svagt av oss.

4 av 8 spel satt och det får jag väl ändå vara nöjd med om man jämför med fredagens pinsamma spel. Manchester City vann säkert med 4-0 till 1.53, Valencia med 1-0 till 1.25 och även Tyresö 1.48 och Aston Villa 1.57 gjorde vad man skulle.

Varberg orkade tyvärr inte göra sitt jobb nere i Rosengård och kan nu ha sålt guldet till Sylvia. Dalkurd gjorde likaså, man ledde med 1-0 på övertid och såg ut att gå mot 3 poäng men sedan såg jag att Frej fick med sig en poäng och det efter ett sent 1-1 mål på övertid och Väsby har nu chansen att springa ifrån om man vinner imorgon. Innebandy-Warberg svek rejält mot Tyresö Trollbäcken och föll med 8-5, väldigt förvånad.

Dessutom valde jag fel matcher på min trippel, det stod mellan Varberg och Aston Villa och jag tog Varberg pga oddset, men se så fel jag gjorde.

Dagens bästa spel:

Bolton-Chelsea 2 (1.50) Fotboll, Premier League
Bolton ligger sist i tabellen och har förlorat 5 av 6 matcher, man har även släppt in mest mål, 16 stycken. Chelsea verkar vara på gång och det råder klasskillnad, säker tvåa!

Boden-Hammarby TFF 1 (1.40) Fotboll, Div 1 Norra
Boden kämpar för att hålla sig kvar och har i dagsläget 6 poäng upp till Akropolis, det är 12 poäng kvar att spela om. HTFF har 0 poäng på bortaplan med sinnessjuka 1-31 i målskillnad!!! måste vara något slags rekord? vettig etta.

Örgryte-Sylvia 2 (2.60) Fotboll, Div 1 Söda
Örgryte sumpade sin chans för kval till Superettan senast då man förlorade mot Oddevold med 3-1, det finns en matematisk chans att man lyckas men då måste Sylvia gå poänglösa de sista återstående matcherna, vilket inte kommer att hända. 1 poäng räcker för att säkra kvalplatsen men Sylvia siktar på direktplatsen upp till Superettan och nu när Varberg bara fick oavgjort så övertar man förstaplatsen vid seger.

Assyriska-Åtvidaberg 2 (1.90) Fotboll, Superettan
Kval för att hålla sig kvar VS seriesegern och säkrad plats i Allsvenskan 2012? jag tror att seriesegern väger tyngre och Åtvid borde fixa det här.

Mullsjö-Dalen 2 (1.55) Innebandy, Superligan
Dalen har värvat tungt och är ännu bättre än ifjol, man har 2 raka segrar och snittar 10 mål per match, ser ingen anledning till att något annorlunda skall ske ikväll? säker två.

LdB Malmö-Kristianstad 1 (1.20) Fotboll, Damallsvenskan
Utan 3 poäng här så förlorar man kampen om SM-guldet mot Tyresö. Efter denna match återstår 1 omgång och Tyresö leder serien på målskillnad om Malmö vinner här, jämnare avslutning än så kan det inte bli.

OBS. Dagens chansning
Tottenham-Arsenal 1 (2.20) Fotboll, Premier League
Dags för North London derby 2011. Arsenals försvar har varit darrigt och långt ifrån imponerande inledningsvis här i ligan. Jag tror inte att det räcker mot ett offensivt starkt Tottenham som dessutom kommer från 2 raka segrar där man nyligen körde över Liverpool med hela 4-0.

Kämpa på... och kom ihåg, spela inte om känslan säger något annat.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0