Årets sämsta speldag?


Godmorgon!
Igår så skedde en otäck olycka i matchen mellan Redbergslid-H43, det var en spelare i Redbergslid som föll bakåt och landade fel med foten så den pekade åt fel håll och det visade sig att ledbandet i foten var helt av och en spricka lite högre upp. Matchen avbröts till och med efter att båda lagen var i chock efter den otäcka händelsen. Matchen vann Redbergslid med 32-20. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handboll/article14328989.ab.

Spelen igår förlorade de alla. Tottenham till 3,80 och H43 till 5,10 såg jag ju visserligen som skrällar så det var chansspel och det är sånt som händer, det tar jag inte allvarligt på.

Oskarshamn 1,55 fick bara kryss hemma mot Tingan och Sävehof fick storstryk borta mot Skövde vilket var väldigt oväntat. Skövde är nu uppe på en fin 6:e plats.

Denna dag må vara den sämsta på året och det finns verkligen ingenting att spela på egentligen...... Jag hittade två matcher med oddsen 1,25 och 1,60 men det var bara för att och jag kommer inte att spela på nått av lagen även om 1,25 matchen är relativt säker.

Spelen kommer från Svenska Spel

Southampton-Millwall 1 (1,60) FA-Cupen
Det första mötet slutade 1-1 efter att Millwall kvitterat i den 89:e minuten. Lagen har därefter spelat två omgångar i ligan och Southampton har kryssat båda i tuffa matcher mot Birmingham och Cardiff medans Millwall har torskat båda mot serieledarna West Ham och Watford. Millwall måste höja sig flera nivåer för att störa Southampton på bortaplan där man har varit otroligt starka.

A Bilbao-Mirandés 1 (1,25) Fotboll, Spanien Cup
Bilbao vann den första matchen med 2-1 och kommer att gå vidare för man tappar inte detta mot ett lag från tredjedivisionen på hemmaplan där man är starka. Bilbao avgör detta genom att spela en bra fotboll och vinna matchen. Mirandés leder serien med 4 poängs marginal så man får nöja sig med det och sikta på en uppflyttning till serien under La Liga.

Ha en bra tisdag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0