Europa League var svårare än väntat....


Godmorgon!
Speldagen igår var inget att hurra över och det blev några konstiga resultat. Jag längtar redan till nästa omgång för att se om de mindre tippade lagen orkar att hålla i detta?

Av mina spel så kryssade både Udinese 1,65 hemma mot grekiska PAOK och Schalke 1,85 borta i Tjeckien mot Viktoria Plzen som jag ansåg som en jätteskräll. Plzen ligger 3:a i den tjeckiska ligan och de skall inte ha en chans mot ett topplag från Bundesliga anser jag, men tydligen så hade jag fel.

Några andra knepiga resultat tycker jag var At.Madrid som krossade Lazio på bortaplan med 3-1 och även att Lokomotiv Moskva slog At.Bilbao, dock är Bilbao inte speciellt bra på bortaplan.

Manchester City vann mot Porto i Portugal med 2-1, United vann i Holland mot Ajax med 2-0 och Valencia vann i England mot Stoke med 1-0 så samtliga storlag vann sina första matcher, och jag tror inget av dessa lag tappar detta på hemmaplan.

Dagens spel kommer från Svenska Spel

Bollnäs-Broberg 1 (1,45) Bandy, Elitserien
Bollnäs ligger 4:a och målet inför säsongen var 1:a eller 2:a men det är inte försent ännu eftersom SAIK och Villa möts i sista omgången. Man är 1 poäng bakom Västerås och 2 bakom SAIK så det är en viktig match för hemmalaget eftersom desto högre man kommer desto tidigare får man välja laget man vill möta i en kvartsfinal. Broberg ligger 8:a och kommer inte kunna komma bättre än 5:a och då spelar det ingen roll eftersom bara lag 1-4 får välja, betydelselös match men viktigt att komma i bra form inför slutspelet.

Villa/Lidköping-Hammarby 1 (1,50) Bandy, Elitserien
Vinner Villa här så blir det förmodligen en ren seriefinal i den sista omgången mot SAIK om de inte förlorar sin match. Villa är uppe i 10 eller 11 raka vinster och formen kan absolut inte bli bättre. Västerås körde över Hammarby med 5-1 senast och Villa är ett ännu bättre lag.

Aranäs-HK Malmö 2 (1,80) Handboll, Elitserien
Aranäs är redan klara att komma på 11:e eller 12:e plats och just nu ligger de på 12:e. Malmö krigar för en slutspelsplats och det är Lugi som ligger på sista slutspelsplatsen då man leder på målskillnad med en match mer spelad. Vinner Malmö kan man klättra hela vägen till en 6:e plats (om Drott förlorar) annars får man nöja sig som 7:a inför sista omgången. Det finns inget annat än vinst som gäller och formen är bra med 4 raka vinster och sist slog man serietvåan Ystad med fina 27-24. MYCKET BRA SPEL!!

Ha en underbar fredag :)

Här under ser vi världens bästa bandyspelare, Bollnäs nummer 4:a Per Hellmyrs. "Myran" stod för osannolika 9 poäng (2+7) senast mot Tillberga, matchen vann man med 10-3


Kommentarer
Postat av: Lasse

Ryggat och klart, den där trippeln känns snuskigt bra på förhand :)

2012-02-17 @ 10:22:18
Postat av: Micke

Ja dock så tappade Bollnäs och de slutade 1-1.... faaan!! jag spelade dubbeln Malmö och Villa för de hade viktigast matcher, Bollnäs är ändå en bit bakom och kommer att hamna max 3, men förmodligen blir de kvar på 4:e platsen där de är nu! Nya tag imorgon :)

2012-02-17 @ 21:31:02
URL: http://spelaettkrysstva.blogg.se/
Postat av: Lasse

Fy fan !! Både Villa och Edsbyn kryssade i bandyn av 3 matcher och hur ofta händer det ??

Nya friska tag i morrn men rör inte FA-Cup för det suger fett !

2012-02-17 @ 21:41:15
Postat av: calle

villa vann!

2012-02-17 @ 22:13:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0