Fantastisk gårdag!!


Godmorgon!
Ja gårdagen kunde ju onekligen inte sluta bättre och jag fick in 8 av 8 spel!

Det var framförallt bandyn som var bra igår och 7 av 7 matcher satt men det vr med nöd och näppe för Västerås som besegrade Vänersborg med 6-5 efter mål i 90:e minuten.

Vinsterna från gårdagen var Broberg 1,10, Västerås 1,25, Bollnäs 1,53, Edsbyn 1,30, Villa/Lidköping 1,75, SAIK 1,60 och Katrineholm 1,40. Detta var samtliga 7 bandymatcher och sen så var det även Elfenbenskusten som slog ut Mali ur Afrikanska Mästerskapen med 1-0 och nu väntas final mot Zambia. Zambia som lyckades skrälla och slå ut storfavoriten Ghana har inte spelat final sedan 1994.

Milan åkte ur Italienska Cupen igår efter 2-1 mot Juventus och Zlatan gjorde 2-1 till Milan men det blev bortdömt för hands när han tog emot bollen men jag såg inte det? Juventus båda mål gjordes av Caceres och hans 2-1 mål var helt galet snyggt!!! Han stod still utanför straffområdet och fick bollen på fötterna efter en nick och sedan så skruvade han lugnt och fint in bollen i vänstra krysset och Amelia i Milanmålet hade inte en chans! Det såg så grymt enkelt ut och det gjorde det såå mycket snyggare, det var liksom som att han hade gjort det 100.000 gånger förr, vackert att se men jag som Milanfan blev inte speciellt glad.......

Det snackas även om att Zlatan slog till målvakten efter matchen men det är sånt skitsnack, nog om han hade handen där eller nått men så FORT Zlatan gör minska lilla jävla grej så blir det 10 gånger större, BARA för att det är Zlatan och det blir jag så djävulst trött på........

Dagens spel är från Svenska Spel

Kalix-Kungälv 2 (1,75) Bandy, Elitserien
Oj vilket guldodds... Kungälv är klasser bättre än Kalix som har 8 raka förluster. Det enda som kan störa bortalaget är att det kommer vara mellan 12-15 minusgrader där uppe och det är man väl inte riktigt van vid, men tvåan ska sitta ändå.

H43-Caperiotumba 1 (1,57) Handboll, Elitserien
H43 spelade inte ens klart sin senaste match mot Redbergslid pga den otäcka olyckan. Laget låg under med 32-20 och då var det 10 min kvar så det hade blivit ännu större siffror egentligen. Matchen innan var desto bättre, då blev det 27-28 mot Skövde och H43 trivs klart bäst på hemmaplan nere i Lund. Tumba ligger näst sist och H43 kan ta 2 otroligt viktiga poäng här ikväll.

Kroppskultur-Heid 2 (1,30) Handboll, Elitserien damer
Heid har tagit dubbelt så många poäng som 10:an Kroppskultur. Dock så har Heid spelat 3 matcher utan seger och senast blev det 26-26 mot Vasteråsirsta men det är inget dåligt lag och även om laget trivs bäst på hemmaplan (6-1-1) så vinner man ändå borta mot Kroppskultur.

Ha en bra dag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0