Galen bandydag idag!


Godmorgon!
Ikväll spelas semifinal i Italienska Cupen mellan Milan och Juventus och Zlatan är aktuell för spel trots avstängningen efter utvisningen sedan det röda kortet i söndags mot Napoli. Lagen möts här om 3 matcher i ligan också och det blir förmodligen en ren seriefinal, men idag så tjuvstartar de lite lätt med en cupmatch alltså.

Southampton 1,60 förlorade överraskande igår mot Millwall efter att ha släppt en 2-1 ledning till 2-3 som blev slutresultatet. A Bilbao 1,25 gjorde däremot ingen besviken när man krossade Mirandés hemma med hela 6-2 och sammanlagt 8-3.

Idag har vi fullt med bra spel och alla utom en är bandy!! Lycka till :)

Dagens bästa spel från Svenska Spel

Broberg-Tillberga 1 (1,10) Bandy, Elitserien
Broberg ligger 8:a och leder på målskillnad före Gais. Ikväll gästar jumbon Tillberga och de kommer att bli överkörda uppe på Hällåsen.

Vetlanda-Bollnäs 2 (1,53) Bandy, Elitserien
Bollnäs kommer att mosa Vetlanda ikväll, de är så sjukt mycket bättre.

Edsbyn-Sirius 1 (1,30) Bandy, Elitserien
På hemmaplan är Edsbyn ett helt annat lag och man kämpar om bättre tabellplacering inför slutspelet så det är otroligt viktigt att man vinner här.

Gais-Villa/Lidköping 2 (1,75) Bandy, Elitserien
Villa är bättre lag och leder serien och ikväll sätter de Gais på plats efter deras 9-0 seger mot Tillberga. Jag tror att tvåan sitter men det blir tufft.

Sandviken-Hammaby 1 (1,60) Bandy, Elitserien
SAIK är seriens bästa lag på hemmaplan där man har vunnit 9 matcher och spelat 1 oavgjort. Hammarby har Patrik Nilsson tillbaka men han verkar inte vara speciellt het? Sveriges bäste målskytt på en säsong genom tiderna är SAIKs Christoffer Edlund och han debuterar ikväll igen efter en fotskada han ådrog sig i bortamötet mot Bollnäs. Daniel Berlin och Johan Löfstedt var glödheta under VM och jag tror att formen sitter i.

Västerås-Vänersborg 1 (1,25) Bandy, Elitserien
Västerås är seriens näst bästa hemmalag och även om Vänersborg överraskar gång efter gång så tror jag att VSK borta i ABB blir alltför tuff..

Katrineholm-Finspång 1 (1,40) Bandy, Allsvenskan
Katrineholm har spelat otroligt bra på slutet och besegrade topplaget Falun med 3-2 senast. Finspång ligger där nere ovanför bottenstriden och krigar med Skutskär och Köping så matchen är viktig men Katrineholm är bättre och vinner.

Mali-Elfenbenskusten 2 (1,40) Fotboll, Afrikanska Mästerskapen
Mali tog sig vidare genom straffläggning mot Gabon där man vann med 6-5. Elfenbenskusten har vunnit samtlig matcher och har ännu inte släppt in något mål. I kvartsfinalen så slog man ut Ekvatorialguinea med 3-0. Jag tror att Elfenbens. vinner och möter Ghana i finalen precis som vi alla trodde inför mästerskapet började.

Ha en underbar dag och kämpa på med bandyn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0