Milan-Juve ikväll utan Zlatan!


Godmorgon!
Ikväll är det toppmatch i Italien när Juventus gästar San Siro där Milan står som hemmalag. Jag är ruskigt taggad till det även fast inte Zlatan är med, jag tycker att det är skitdåligt att överklagan inte gick igenom och det tycker alla andra också. Det blir ruskigt tufft för Milan att klara sig utan Zlatan ikväll, som vi alla vet så är det han som styr och ställer allt i laget, han är så otroligt viktig så det är svårt att förstå.

Jag hoppas dock att Milan kan vinna ändå och det har man chans på att göra, självklart. Milan har ett ruskigt bra lag och formen kan inte bli bättre. Robinho har varit het på slutet och gjort massa mål och det är bara hoppas att formen sitter i för han är världens oeffektivaste anfallare så det är vikitgt att han har bra självförtroende så han åtminstone gör mål på var 5:e läge och inte var 10:e, som det är i vanliga fall.....

Mönchengladbach 1,60 kryssade igår i sitt gyllene läge att ta ikapp på ledande Dortmund men man misslyckades alltså. Maritimo var mitt andra spel och dom satt till 1,42 efter att ha vunnit med 1-0 mot Leiria.

Idag finns det en hel del spel och de är såklart från Svenska Spel

Jönköping-Gripen 2 (1,55) Bandy, Allsvenskan
Sista omgången i den södra Allsvenskan, Jönköping ligger strax under mitten och har ingenting att spela för medans Gripen ligger tvåa och ska få kvala till Elitserien så det är otroligt viktigt att man gör en bra match och vinner så man går in med ett bra självförtroende i kvalet där antingen Vetlanda eller Sirius väntar.

Falun-UNIK 1 (1,40) Bandy, Allsvenskan
UNIK måste vinna denna match för att undvika nedflyttning men det kommer inte att hända. UNIK är grymt dåliga, jag såg dom nyligen här hemma i Skutskär och Falun har ett riktigt bra lag så de kan helt omöjligt kan ta stryk av detta Uppsalagäng. Säsongsavslutning hemma på Lugnet i ett soligt väder kommer man inte förlora, aldrig. UNIK spelar i Div 1 nästa säsong, fullt rättvist.

Skutskär-Katrineholm 1 (1,75) Bandy, Allsvenskan
Mitt älskade Skutskär måste vinna idag för att vara helt klara från nedflyttning. Man ligger på kvalplats tillsammans med UNIK som möter Falun borta idag och där räknar ingen med seger, men OM man skulle lyckas vinna så vore det hemskt bra om Skutskär också vann eftersom Finspång som ligger bakom på samma poäng men med sämre målskillnad, möter jumbon Västanfors idag och där borde de vinna så Skutskär kan i värsta fall åka ur, men det tror jag inte kommer att hända. Hur som helst så är det viktigt att man vinner här och det tror jag att man gör, hejja SIF!

Birmingham-Nottingham 1 (1,53) Fotboll, The Championship
Birmingham är fruktansvärt bra på hemmaplan och de är det enda laget i serien som inte har förlorat på hemmaplan och målskillnaden är 23-6. Nottingham ligger 4:e sist och ska absolut få stryk här men denna serie är ruskigt jämn, men matchen är för viktig för att Birmingham ska sulla till det, de ligger 3:a och har läge att knappa in på 2:an Southampton som har spelat en match mer.

Burnley-Millwall 1 (1,92) Fotboll, The Championship
Burnley ligger och skyggar strax bakom playoffplatserna, man är ca 6-7 poäng efter men bara en vinst kan ta dom 3 placeringar upp. Millwall är odugliga på bortaplan och har 2-4-9 i facit, man förlorar 60% av bortamatcherna. Jag tror att Burnley har en bra chans här idag.

Werder Bremen-Nürnberg 1 (1,63) Fotboll, Bundesliga
Bremen med svenskarna Denni Avdic och Markus Rosenberg är obesegrade efter juluppehållet och man har jobbat sig upp på en fin 5:e plats bakom Schalke, München, Mönchengladbach och Dortmund, och det är precis där man ska ligga också. På hemmaplan har Bremen en vinstprocent på 70 samtidigt som Nurnberg förlorat 70% av sina bortamatcher. Jag tror på en stabil hemmaseger, 2-0? 3-0? Vi kör på sistnämnda.

Montepellier-Bordeaux 1 (1,85) Fotboll, Ligue 1
Montepellier är överlägset seriens bästa hemmalag, man har vunnit fantastiska 10 matcher av 12 möjliga och endast förlorat 1. Man har tagit 2 poäng mer än storlaget PSG på hemmaplan även fast man har spelat en match mindre där. Toppchans på serieledning ikväll då PSG har en mycket tuff bortamatch mot Kim Källströms Lyon och jag tror att man max får kryss där, så vinner Montepellier ikväll så är man nya serieledare.

Ha en mycket bra dag och glöm inte Milan-Juventus på TV4 Sport ikväll, 20.45.


Kommentarer
Postat av: marcus

Fyfan inga bra resultat idag! Hoppas på bättre matcher imorgon :)

2012-02-25 @ 20:47:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0