VM-final mot Ryssland!


Godmorgon!
Igår gick spelen väldigt bra samtidgt som Djurgården och Skutskär tog viktiga poäng i bottenstriden. Djurgården besegrade Brynäs med 6-3 och Skutskär spelade 4-4 borta mot Tellus, så gårdagen blev en väldigt bra dag!

Nu börjar VM-finalen i bandy mellan Sverige-Ryssland och jag tror tyvärr att Ryssland vinner det..... Sverige fick kämpa rejält för att besegra Kazakstan igår och det gick ända till straffar innan Johan Löfstedt kunde avgöra, domarna var helt horribla så jag tror det blir svårt att vinna tyvärr.

I gårdagens match mellan Djurgården och Brynäs så gjorde min nyfyllda kompis Emil Molin (Brynäs) sitt första mål i a-lagströjan och det förtjänade han verkligen! "Empa" är även uttagen till en 5-nationsturnering i Schweiz här den 8 februari med U19 landslaget.



Skutskär ligger väldigt illa till i bandyallsvenskan och igår tog man en fruktansvärt viktig poäng i en av säsongens svåraste bortamatcher mot nykomlingen Tellus. Skutkär ledde både med 3-2 och 4-3 men tappade tyvärr in 4-4 i 87:e minuten men det efter en massiv press från hemmalaget.

Vi Valbo J20 fortsätter att plocka 3 poäng och igår slog vi Borlänge med 4-3 på bortaplan och det blev som vanligt mot detta idiotgäng, KAOS! Det började redan på uppvärmningen då deras kapten åkte över på vår planhalva två gånger och slog till spelare i vårt lag. Sedan när våran bästa målskytt skall gå in till omklädningsrummet så följer 2 Borlängespelare efter och ena slår han med klubban i knävecket och den andre trycker upp han mot väggen och slår honom, typ någon form av misshandel i 2 mot 1 läge, fruktansvärt fegt och pinsamt gjort! Efter slutsignalen så urartade det totalt och det blev slagsmål mellan båda lagen på isen och därefter så fick vi stanna kvar på planen tills Borlänge hade försvunnit och sedan fick vi lämna planen och åka hem!

Dagens bästa spel från Svenska Spel

Heracles-PSV Eindhoven 2 (1,60) Fotboll, Eredivisie
Heracles har 2 raka segrar som båda har slutat 3-0, men då har man mött Waaljwik samt Excelsior cch dessa matcher ska man bara vinna. PSV har oxå 2 raka dock mot betydligt tuffare motstånd, 3-1 mot Vitesse och 3-2 mot NEC Nijmegen. PSV leder ligan och är ett mycket bra bortalag, viktigt att ta 3 poäng idag!

Freiburg-Werder Bremen 2 (2,15) Fotboll, Bundesliga
Werder Bremen blandar och ger och på bortaplan så har man bara vunnit 2 av 10 matcher. Idag har man ett perfekt läge att överta 5:e platsen från Leverkusen men då måste det bli poäng här, gärna 3. Freiburg ligger sist i serien och senast förlorade man med 3-1 mot Mainz då det stod 2-0 efter 6 minuters spel.

Palermo-Atalanta 1 (1,72) Fotboll, Serie-A
Hemma är Palermo otroligt starka och formen är äckligt bra då man senast spelade 4-4 mot Inter och hämtade upp underläge på underläge och Miccoli stod för ett hattrick. Matcherna innan den slutade 2-0 mot Novara och 5-3 mot Genoa så laget har nu gjort 11 mål på 3 matcher. Atalanta vann med 1-0 sist mot Cesena men innan det så förlorade man 3 raka mot Juve, Lazio och Milan och samtliga slutade 2-0. Atalanta saknar sin viktigaste spelare Denis ikväll.

NY Rangers-Philadelphia 2 (2,80) Ishockey, NHL
Äntligen är det dags igen, hatmötet som vi alla älskar! Flyers som jag håller på har dock förlorat samtliga 3 matcher mot Rangers denna säsong och senast så blev det 3-2 i utomhusmatchen på Citizen Bank Park. Flyers spelade en märklig match igår mot New Jersey, man låg under med 6-0 och sedan så vann man sista perioden med 4-0 så siffrorna 6-4 var betydligt snyggare än väntat. 4-1 segern mot Nashville i förrgår är roligare att påpeka, men gårdagens förlust har inte ett skit med dagens match att göra för ikväll blir det krig! Revansch finns att hämta och 2,80 är taget alla dar i veckan!!!!

Ghana-Tunisien 1 (1,90) Fotboll, Afrikanska Mästerskapen, kvartsfinal
Ghana tippas göra upp om guldet tillsammans med Elfenbenskusten som enkelt slog ut Ekvatorialguinea igår med 3-0. Tunisien slutade tvåa i sin grupp efter förlust i sista matchen mot Gabon med 1-0. Ghana är det bättre laget men det finns inte rum för någon underskattning utan det måste vara full fokus ikväll, då vinner Ghana.

Ha en underbar söndag och glöm inte Milan-Napoli 20.45 på Tv4 Sport!

(här ser ni bild på våran målvakt Tim Jonsson som var helt fantastisk igår)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0