Zlatan hade show mot Arsenal!


Godmorgon!
Zlatan var helt magisk igår när Milan krossade Arsenal med 4-0 och snacka om att han tystade England, SÅ-JÄVLA-SKÖNT! Milan var helt fenomenala och dominerade matchen från avspark och Arsenal hade ungefär 1 målchans på hela matchen, det var sådan klasskillnad så det var inte sant.

Spelen igår var sådär, jag missade båda handbollsmatcherna då Alingsås 1,75 och Sävehof 1,50 förlorade. SAIK 1,70 och Broberg 1,45 vann och bandyn fortsätter att gå kanon, Bofors 1,73 vann även dom.

Att Zlatan var så fruktansvärt sugen och löpvillig lönade sig rejält. Hans kroppsspråk och spel utan boll var helt fantastiskt, han jobbade hem och kämpade nå otroligt, det är inte vanligt hos Zlatan. Han gjorde också 2 assist och 1 mål och det var bara synd att det inte blev fler mål, för Pato borde verkligen ha gjort mål där på slutet när han kom 2 mot 1 med Zlatan och det sade Zlatan själv i intervjun efter matchen "vi borde ha gjort fler mål på alla
de chanser som vi skapade, men 4-0 är bra".



Alla i England som har sågat Ibra så mycket i media fick verkligen äta upp det, läs och njut:

Daniel Taylor, Guardian
"Svensken slet sönder Arsenal kvällen igenom. Han spelade med en stor övertygelse och såg till att returen 6 mars nu känns som en formalitet."

John Cross, Mirror
"Zlatan Ibrahimovic - så ojämn mot engelsk motstånd - visade till slut sin klass. Ibrahimovics fart, kraft och rörelse terroriserade Arsenals försvar. Försvaret lappades ihop av Laurent Koscielny innan han gick av skadad precis innan halvtid."

Richard Wiliams Guardian
"Aldrig mer kommer engelska kritiker tillåtas att nedvärdera Ibrahimovic kapacitet att leverera vid de stora matcherna. Lika ineffektiv som han var i landskampen i november mot Fabia Capellos mannar, lika mycket störde han nu Arsenal. Hade hans lagkamrater förvaltat bara hälften av hans framspelningar hade vinsten kunnat bli dubbelt så stor"

Paul Hayward The Telegraph
"Den normalt så statiske Zlatan Ibrahimovic bestämde sig för att det nu var dags att sträcka på benen och dra på med dödlig avsikt"

Matt Barlow Daily Mail
"På onsdagskvällen gav Ibrahimovic de tre centrala försvararna deras livs värsta omgång med en uppvisning som borde avföra de vanligt förekommande påståendet, att han aldrig presterar mot engelska klubbar eller i Champions League.
Han var helt enkelt enorm. England får hoppas att han inte är i en sådan här skrämmande form när de möter Sverige i EM i juni"

Martin Lipton Daily Mirror
"Till alla mina svenska vänner - Zlatan visar vad han går för - odiskutabelt. Utklassar"

Zlatan hyllas förstås också i Italien och La Gazzetta dello Sport skriver om den fantastiske Zlatan och hans magi!


Dagens spel kommer från Svenska Spel

Ajax-Manchester United 2 (1,70) Fotboll, Europa League 1/16 dels
United är hungriga nu när de missade Champions League och man är mycket bättre än Ajax och därför vinner man.

Viktoria Plzen-Schalke 04 2 (2,03) Fotboll, Europa League 1/16 dels
Hemmalaget Plzen från Tjeckien hade inte mycket att säga till om mot Milan och Barcelona i CL-gruppen och får jobba vidare här i Europa League. Schalke vann sin EL-grupp enkelt och med 13-2 i målskillnad och i helgen så hade man en tuff uppgift i ligan mot Mönchengladbach och den förlorades med hela 3-0 så lita på att man e revanschsugen.

Udinese-PAOK 1 (1,65) Fotboll, Europa League 1/16 dels
Udinese har varit fantastiskt starka på hemmaplan och jag tror inte ett skrällgänget från Grekland tar poäng borta i Italien.

Alkmaar-Anderlecht 1 (1,85) Fotboll, Europa League 1/16 dels
Lika så här, Alkmaar är ruskigt starka på hemmaplan och jag tror det blir avgörande. Men det är den minst säkra matchen av dessa 4. Alkmaar har ju tappat svenske Wernbloom osv.

Vi såg att Zlatan och Henry prata och skrattade mycket efter matchen och det tyckte jag var otroligt stort att se!



Här jublar Milan efter mål och Zlatans vrål då han gjort 4-0, jävlar vad han tystar England! :)))





Kommentarer
Postat av: Lasse

Härligt nya friska tips, hoppas du har koll på fotbollen också ?

Ryggat och klart i alla fall med diverse systemspel.



Keep up the good work :o)

2012-02-16 @ 16:48:27
Postat av: Marcus

Du ger bra tips, fortsätt så :) Själv så valde jag bara 2 av dina tips igår. Men valde att ta handicap 1-0 på man united och alkmar.

2012-02-17 @ 10:01:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0