Zlatan slår, igen!


God förmiddag!
Igår blev det inte mycket rätt och det blev det inte för Zlatan heller som slog till Aronica i Napoli när han skulle låtsas plocka bort Nocerino därifrån. Det var så sjukt onödigt och fult gjort och det var hur synligt som helst, han klappade till Aronica med en örfil från höger sida och han fick rött direkt och nu väntar avstängning. Men som tur är har Milan en av Italiens bästa advokater så vi får se hur han löser det där, men att Zlatan missar matchen mot Udinese är iaf 100% klart.

Det blir fruktansvärt tufft att möta 3:an Udinese som är 3 poäg efter Milan utan Zlatan hjälp. Sen om han skulle missa Juventus också så ser det mörkt ut, för hela Milans spel kretsar kring Zlatan, han styr hela laget och det är sanningen. Dock så hade vi tur igår för samtliga lag som jagar Milan och Juve i toppen förlorade medans Milan och Juve spelade 0-0 och sprang ifrån med 1 poäng. Dock så missade domarna att Aronica slår till Nocerino i samma veva som Zlatan slår och han skulle givetvis också haft rött kort.

Sverige tog VM-guld igår mot Ryssland i Kazakstan efter att ha vänt 4-2 till 5-4. Daniel Mossberg gjorde två helt fantastiska solomål från 4-2 till 4-4 och snyggare mål än så är svårt att göra. Sedan avgöra Bella med en stenhård knack rakt upp i nättaket och Sverige blir världsmästare. Fruktansvärt skönt och välförtjänt!

Det var bara Palermo 1,72 som vann igår och Ghana 1,90 kryssade men vann på övertid efter 2-1 i 101:a förlängningsminuten mot Tunisien och nu väntar semifinal mot Zambia. Philadelphia förlorade mot NY Ranger IGEN, Flyers kan fan inte vinna mot Rangers och denna gång blev det 5-2 efter en otroligt press av Flyers vid 3-2 sedan efter 4-2 gjorde man 5-2 i tom kasse.

Något jag vill påpeka är att Henrik Lundqvist är överlägset världens bästa målvakt enligt mig! Jag har sett 5 Rangersmatcher denna säsong och han har varit som en vägg alla matcher. För det första så är han stor som ett hus så man ser inte ens nätet bakom han? Lätt att göra mål då.... Han är bäst på plan match efter match och det var han även igår.

Jag är fruktansvärt imponerad av kungHenrik och jag unnar han all framgång men det är tråkigt att Philly ALDRIG lyckas vinna mot dom.....


Dagens bästa spel från Svenska Spel

Skövde-Sävehof 2 (1,60) Handboll, Elitserien
Sävehof verkar ha hittat formen nu för man besegrade ledarna Guif med hela 34-20 sist och bättre än så kan det nog inte bli och innan det så krossade man Alingsås på bortaplan med hela 29-21. Sköve har ingenting att säga till om ikväll om Sävehof spelar som man ska.

Oskarshamn-Tingsryd 1 (1,55) Ishockey, Allsvenskan
Oskarshamn slog Västerås med fina 4-1 i fredags och Tingsryd kryssade mot Leksand. Tingsryd är oerhört dåliga på bortaplan och har bara vunnit 6 matcher. Oskarshamn har 15 vinster och 7 förluster på hemmaplan. Jag tror på en klar hemmaseger.

Redbergslid-H43 2 (5,10) Handboll, Elitserien
Göteborgslaget Redbergslid har halkat ner till 10:e plats nu och förlorade med 28-22 här senast mot Kristianstad. H43 ligger bara 3 poäng bakom och laget har tagit 9 poäng på bortaplan medans Redbergslid bara har tagit 8 på hemmaplan. 5,10 var det sjukaste odds jag har sett och givetvis så måste man prova! Jag håller för övrigt på H43.

Liverpool-Tottenham 2 (3,40) Fotboll, Premier League
Båda lagen är i kanonform och Liverpool har ännu inte förlorat hemma på Anfield Road, 4 vinster och 7 oavgjorda. 3,40 på Spurs lockar rejält och jag gillar laget mycket och tror att de kan skrälla till en seger här i jakten på United som är 6 poäng före.

Ha en underbar dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0