Älskar bandyallsvenskan!!


God dag!
Skutskär krossade Rättvik i hemmapremiären igår, man vann med hela 7-2 och Åke Gillberg pangade in en hörna och har därmed gjort flest hörnmål i år av alla ligor, Elitserien också.

Jag är äntligen frisk nu så tiderna kommer att bli betydligt bättre här framöver.

Gårdagen blev väldigt bra och 4 av 6 spel satt och Skutskär 1,90 var dagens klart bästa spel. Jag hoppas att många ryggade på den?

Vinsterna: Skutskär 1,90, Ljusdal 1,70, Östersund 1,45 och Västerås 1,35.
Skutskär körde över Rättvik totalt och tog revansch från helgens 7-3 förlust. Ljusdal revanscherade sig också från 5-2 förlusten i lördags, nu slog man tillbaka och vann med 4-2 mot Falun. Östersund vann med 3-2 mot Sollefteå och Västerås vann med 4-3 uppe i Kalix.

Förlusterna: Sverige 1,30 och Bollnäs 1,45.
Sverige förlorade igår mot Ryssland med 27-26 och det var lite snöpligt tycker jag men matchen spelade ju ingen roll för svenskarna och inte ryssarna heller egentligen även om man såg att de verkligen ville vinna.
Bollnäs åkte på sin första förlust för säsongen hemma på Sävstaås och man tappade även serieledningen.

Dagens bästa spel från Svenska Spel

A.Bilbao-Albacete 1 (1,25) Fotboll, Spanien Cup
Första mötet slutade 0-0 så detta blir helt avgörande om vilka som skall ta sig vidare till kvartsfinal. Bilbao är starka hemma och man ställer bästa tänkbara lag på plan samtidigt som bäste spelare Llorente är tillbaka och mycket tyder på att han startar.

Osasuna-Barcelona 2 (1,30) Fotboll, Spanien Cup
Barca kommer att krossa Osasuna igen tror jag, sist blev det 4-0 och efter helgens 1-1 match mot Espanyol så tror jag att man är lite revanschsugna. Vinst blir det åtminstone.

NY Islanders-Philadelphia 2 (1,90) Ishockey, NHL
Islanders vann med 5-1 hemma mot Detroit i tisdags men det var väl bara flyt. Flyers vann med 2-1 mot Carolina men hade bud på mycket mer än så. Klasskillnad mellan lagen och Flyers brukar oftast vinna mot Islanders.

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0