Bandyfredag!


Godmorgon!
Sverige förlorade igår sin viktiga match mot Tyskland i handbolls-EM och man gjorde det med 29-24, man hade inte en chans.

Nu kom vi 3:a i gruppen och fick med oss minst möjliga poäng till mellanrundan så en semifinal blir väldigt svårt att nå tyvärr, men vi får hålla tummarna. Polen vann åtminstone sin match även fast de låg under med 10-14 i halvtid så vann man med 27-26 och de gav fina 3,30 gånger pengarna, snyggt och skönt att sätta den.

Sverige gav 1,73 men förlorade ju liksom Philadelphia torskade rejält med 4-1 mot Ny Islanders till 1,70. Men Polen till fina 3,30 väger upp gårdagen, som tur var.

Dagens bästa spel från Svenska Spel

Island-Slovenien 1 (1,55) Handbolls-EM
Island kommer tvåa i gruppen om man vinner det här och de kan även vinna gruppen om Norge slår Kroatien men det tror jag knappast. Slovenien måste vinna för att ha chans att gå vidare men Island är bättre och vinner det här.

Broberg-Villa/Lidköping 2 (2,30) Bandy, Elitserien
Broberg har spelat 4 raka matcher utan att vinna och de två senaste har slutat oavgjort. Villa har 5 raka segrar och bättre form än så blir det inte. Mycket bra tvåa!!!

Kalix-Hammarby 2 (1,35) Bandy, Elitserien
Det skiljer för mycket mellan dessa lag så Bajen bör vinna det här ganska enkelt.

Vetlanda-Vänersborg 2 (2,00) Bandy, Elitserien
Vänersborg är ett av seriens hetaste lag just nu och senast spöade man Bollnäs med 6-3 och laget är nu uppe i 3 raka segrar. Vetlanda är riktigt dåliga och senast förlorade man med 12-4 mot Villa och det var lagets tredje raka förlust. Vänersborg är mycket bättre både formmässigt och på papperet.

Edsbyn-Gais 1 (1,20) Bandy, Elitserien
Gais är visserligen uppe i 3 raka vinster men uppe i Edsbyn så tar man inga poäng. Edsbyn förlorade sist mot serieledarna Västerås med 6-2 och lär vara revanschsugna ikväll och hemma i Dina Arena har man bara förlorat 1 av 9 matcher. Solklar etta.

Rimbo-Skånela 2 (1,65) Handboll, Allsvenskan
Rimbo började säsongen strålande och låg delad etta tillsammans med just Skånela. På hemmaplan är man riktigt bra men nu har laget hamnat i en rejäl svacka och laget har inte vunnit på de 7 senaste matcherna!! Skånela har legat etta sedan första matchen och jag tror att man vinner serien rätt så enkelt, laget har vunnit 7 av 8 bortamatcher.

Ha en underbar fredag med mycket sport och tv. Glöm inte Oceans Thirteen på tv3 22.20.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0