Barcelona är äckliga.....


God förmiddag!
Barcelona tog sig vidare i cupen igår efter 2-2 mot Real Madrid och då har dom lite, eller ganska mycket tur tycker jag.

Real fick friläge redan efter några sekunder men Gonzalo Higuain missade och Mesut Özil hade ett stenhårt skott i undersidan på ribban osv. Real var otroligt oeffektiva och det var därför man inte lyckades vinna matchen och ta sig vidare.

Stundtals så var Barca väldigt bra också, de är fantastiskt skickliga på att rulla boll och det är häftigt att se MEN, jag tål verkligen inte deras alla filmningar!!!! Kolla tex på slutet när Pique kastar sig ned när han inte ens blir träffad av glidtacklingen av Realspelaren, och det resulterade i ett gult kort till han som glidtackla (minns ej vem) och det var droppen, så JÄÄÄÄVLA FULT GJORT!!!! Jag förstår verkligen inte nånstans HUR man kan slänga sig ned och låtsas ha ont när man inte ens blir träffad, det är 0 % kontakt, det är för mig helt obegripligt, som Mathias Månsson skulle säga.

Sedan så har vi Alexis som är en av världens löjligaste fotbollsspelare men tyvärr så blev det faktiskt på riktigt en gång i en duell med Ramos? eller vem det nu var, då skadade han axeln men det var för att han flög som en vante ned i gräset och landade på axeln. Sedan är Busquets otroligt duktig på att filma.

Men det sjukaste under gårdagens galna match var hur Lass Diarra INTE kunde få gult kort när han karatesparkade och hoppade in i Messi som ett brutalt överfall? Det var helt insane! Sedan blev det kaos och alla på planen rusade till domaren och skrek och knuffades och den ENDA som fick ett gult kort, det var målvakten Iker Casillas som enligt mig bara flyttade bort sina lagkamrater? hahahaha, helt sjukt vilken galen match det var!
Sedan fick Ramos ett katastrofalt billigt gult kort och blev utvisad, en närkamp och hans arm hamnade lite högt men det var en solklar frispark men absolut inget gult kort!!!


Gårdagens spel blev helt perfekta och samtliga 3 matcher satt: Skutskär 1,75, Nyköping 1,50 och Makedonien 1,85.
Skutskär var gårdagens bästa spel precis som jag sade och de vann med 5-3 och tog 2 sinnessjukt viktiga poäng. Nyköping krossade Åkers med hela 7-2 och de är fortfarande obesegrade och man verkar riktigt jäkla heta. Makedonien skulle man spela om Danmark och Tyskland tappade poäng men jag spelade dom ändå och det gjorde jag rätt, för de vann med 22-19 mot Serbien.

Dagens bästa spel från Svenska Spel :)

Warberg-Linköping 1 (1,55) Innebandy, Superligan
Ruskigt viktig match för hemmalaget Warberg som har kommit igång rejält här på slutet och tagit poäng i 3 av de 4 senaste matcherna. Sist så besegrade man Jönköping med 9-5 och Linköping har 2 raka förluster så formen är inget vidare. Hemma så är man ett starkt lag och Warberg har fått ordning på skadorna även om Emanuelsson fortfarande saknas. Vinner Warberg här så är man uppe på slutspelsplats igen, så det är en otroligt viktig match. Warberg vinner med ett par mål.

Warberg-Linköping 1 (hcp 0-1) (1,90)
Detta spelas alla dar i veckan, Warberg vinner med 3-4 mål tror jag.

KAIS Mora-Falun 1 (1,55) Innebandy, Elitserien damer
KAIS Mora är Sveriges bästa lag tillsammans med Rönnby och Djurgården. Mora leder serien och har bara förlorat 3 av 19 matcher. Senast vann man med 10-1 och stekhete Therese Karlsson slog till med 5 mål. Falun ligger 5:a och vann faktistk det första mötet med 7-4. Ikväll blir det revansch för Mora.

Ha en underbar dag och missa inte Milan-Lazio 20.45.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0