City vinner till 1,70!!!


God förmiddag!
Manchester City vinner enkelt borta mot Everton idag och är ett mycket bra spel! Mina spel från gårdagen blev riktigt bra och 3 av 4 spel satt :)

Västerås 1,40 vann med 2-0 mot Tingsryd och det var 3 viktiga poäng man tog där. Elfenbenskusten slog Angola med 2-0 trots att nästan alla storstjärnor vilade, de tog 9 poäng vilket är full pott och laget har ännu inte släppt in något mål. Gårdagens bästa spel var Storvreta som vann hur enkelt som helst mot Täby till fina 2,35 och den spelades hårt, hoppas att ni ryggade? 11-5 slutade matchen.

Maritímo 3,30 lyckades tyvärr inte hålla ut och vinna mot Braga...... De ledde med 1-0 men släppte sedan in två snabba vid 70:e minuten. Hade varit en galen dag igår om jag satte den också.

Dagens bästa spel från Svenska Spel

Kazakstan-Sverige 2 (1,13) Bandy-VM
Denna match kan spelas hur hårt som helst. Visst är det ett lågt odds men den kan läggas ihop i en dubbel eller trippel om man vill för den är 110% säker. Sverige har inte ens släppt in ett mål ännu och man slog fjolårets vinnare Finland med 12-0 som Ryssland slog igår med bara 5-4. Idrott är så fascinerande.

Hull-Doncaster 1 (1,50) Fotboll, The Championship
Hull har vunnit 8 och förlorat 5 på hemmaplan medans Doncaster är näst sämst i ligan på bortaplan med endast 2 vinster och 12 förluster. Hull har 3 raka segrar här i ligan och de har inte kryssat nånting på hemmaplan liksom Doncaster inte har gjort på bortaplan så kryss blir det inte. Ettan sitter!

Blackpool-Coventry 1 (1,58) Fotboll, The Championship
Coventry är riktigt jäkla kass och de har inte vunnit en enda bortamatch på 13 försök och man har bara gjort 6 mål framåt. Blackpool ligger där uppe och slåss om kvalplatserna och man är riktigt starka på hemmaplan där man har vunnit 8 av 13 och endast förlorat 2. Dagens säkraste spel skulle jag säga!

Everton-Manchester City 2 (1,70) Fotboll, Premier League
Everton har spelat 4 raka matcher i ligan utan seger och till kvällens match så saknas en hel del spelare laget. Det inom parantes står för: spelade matcher/gjorda mål.
Dessa spelare saknas:
Sylvain Distin (14/0)
Phil Jagielka (19/2)
Leon Osman  (18/3)
Seamus Coleman (13/0)
Jack Rodwell (13/2)
Efter att City blev utslagna i cupen av Liverpool så bör de vara rejält revanschsugna så jag tror att man kör över Everton ikväll. Vincent Kompany är tillbaka i Citytröjan ikväll efter en fyra matchers lång avstängning.

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0