Dags för El Clasico igen!


Godmorgon!
Ikväll är det dags för El Clasico igen och snacka om att oddssättningen har förändrats nu efter alla dessa Barcavinster. Barcelona stod i 2,90 sist på Santiago och nu har man låga 1,55 medans Real står i 5,00.

Det ska bli spännande att se matchen och jag hörde att Pepe skall spela även fast han stämplade Messi på handen senast, medvetet! Det var en av de fulaste grejerna som jag har sett just för att det var så nonchalant och medvetet. Eric Cantona hade många fula tacklingar men det här är helt annorlunda eftersom det är så kaxigt liksom.

Gårdagens spel: Västerås 1,90, Slovenien 2,30 och SAIK 1,20.
Västerås vann med 5-3 borta mot Gais och SAIK körde över Tillberga med 8-3, som väntat. Slovenien vann också mot Ungern med 32-30 och jag förstår inte hur dom kunde ha Ungern som favoriter där? Tacka och ta emot. Frankrike 1,80 var det enda som inte gick hem, de förlorade med 29-22 mot Kroatien. Vad är det som händer med landet som ska vara världens bästa??
ROLF-GÖRAN BENGTSSON.

Hur många var det som såg debatten i kvällsöppet 23.00 i måndags? För er som inte har sett den titta här: Anrells och Månssons syn på RGB:s jerringpris spola fram till mitten ungefär så ni kommer förbi debatten om Håkan Junholt.

Ryttaren som står mitt emot Mathias Månsson påstår hela tiden att hästen och ryttaren är ett lag och i ishockey så kan man jämföra hästen med sina lagkamrater osv. Men senare så gick det för långt, han jämförde RGBs häst med Mathias hockeyklubba och det var en av de sämsta jämförelser som jag någonsin har hört!!!
En häst hoppar och han gör det självmant eftersom den vill inte springa rakt in i hindren, såklart?
Men Mathias klubba skjuter ju inte av sig själv varje gång han närmar sig mål? Den dribblar inte varje gång det kommer en motståndare? och den passar inte heller till medspelarna. Utan allt detta styrs av Mathias egna händer och armar, Mathias har klubban som ett redskap och sedan så utför han allt själv! MEN DET GÖR INTE ROLF-GÖRAN BENGTSSON! Han sitter på sin häst och styr den åt olika håll hit och dit, och han har säkert tränat mycket för att lära känna hästen osv men det är heeeelt annorlunda än ishockey, simning och skidor där man utför prestationerna själv (kanske inte ishockey alltför mycket).

Men ta tex Hellner, hans spurt han utförde i backen i Holmenkollen när han KROSSADE Northug och sina övriga motståndare, är inte det en större och bättre prestation än vad Rolf-Göran Bengtsson gjorde? Jo för det är det och ingen kan säga något annat, punkt slut.

Jag håller med Anrell också om att vi idrottsintresserade människor vill INTE läsa om ridsport i sportbladet eller på nätet. Men hur kan då han ha vunnit jerringpriset?  Alla tjejer och unga hästintresserade människor måste ha ringt som galningar. Om folket nu är så hästintresserad så skulle det SJÄLVKLART skrivas om det i tidningarna, men det gör det inte, inte för 5 öre och det finns orsaker till det. Det är bara att inse!

Rolf-Göran Bengtssons tävling/EM-guld sändes inte ens på TV, det säger väl allt?

 



Dagens bästa spel från Svenska Spel

Västanfors-Skutskär 2 (1,75) Bandy, Allsvenskan
Västanfors förlorade med 19-3 senast mot Haparanda och detta lag har ingenting att göra i Allsvenskan. Laget har vunnit 1 av 15 matcher och ligger dyngsist, tråkigt ändå för Västanfors har alltid varit ett hyfsat lag. Skutskär sitter verkligen i skiten nu när man förlorade bottenmatchen mot Köping i lördags med hela 10-4. Det var säsongens överlägset sämsta prestation så nu är man revanschsugna. Solklar tvåa där Skutskär kommer att krossa. Dagens bästa spel!

Nyköping-Åkers 1 (1,50) Ishockey, Allettan mellan
Nyköping är obesegrade och leder Allettan. Åkers har en grym offensiv men förlorade första matchen mot Nyköping med 5-2. Nyköping går som tåget och vinner ikväll igen.

Serbien-Makedonien 2 (1,85) Handbolls-EM
Serbien är klara för semifinal och kommer nog inte att gå förfullt ikväll. Makedoniens semifinaldröm är vid liv men då måste Danmark och Tyskland tappa poäng, och OM dom gör det då vinner Makedonien ikväll för man har ett grymt läktarstöd. OBS. SPELAS ENDAST OM DANMARK OCH TYSKLAND TAPPAR POÄNG!

Ha en underbar dag och glöm inte El Clasico 22.00 ikväll på TV4 Sport.


Kommentarer
Postat av: Lasse

Gillar dina dagens bästa :)

Mera sådana och så ska jag se till att strunta i skiten jag dubblar med som spräcker hela skiten varje gång :)

2012-01-25 @ 19:51:17
Postat av: Micke

tack så mycket :)

idag gick det bra, jag spelade på Makedonien även fast Danmark slog Sverige och det gick ju vägen, 22-19 ;)

2012-01-26 @ 00:50:35
URL: http://spelaettkrysstva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0