Katastrofalt av domaren!


God förmiddag!
Idag är det lördag vilket betyder matchdag för oss, därför skall jag nu åka ut till Valbo för att se när grabbarna kör över Skåre BK.

I Bollnäs match ot Hammarby igår så hände en grej som jag aldrig nånsin tidigare hört talas om, Bollnäs spelade nämligen i 25 sekunder med en man mer, 12 man alltså och då väljer domaren att ge Bollnäs rött kort???????????? Det hade bara gått 20 minuter av matchen så Bollnäs fick spela med 10 man i 70 minuter vilket blir förbannat jävla jobbigt, därför förlorade dom också matchen med 4-3. Nån jävla känsla måste ju domaren ha, det räcker ju med att han säger till lagkaptenen Westh: ni spelar med en man för mycket, plocka av honom men jag måste tyvärr ge er en 10:a (utvisning alltså). Domaren har ju bra relation med spelarna i bandyn tycker jag och att det nu blev såhär var fruktasnvärt dåligt. Bollnäs var rikitgt förbannade och besvikna igår, vilket även jag blev.

Gårdagens enda spel Kungälv 2,30 gick inte alls bra och experterna fick rätt.

Här kommer dagens bäst spel från Svenska Spel
Haparanda-Falun 2 (1,65) Bandy, Allvenskan norra
Det är stor skillnad mellan lagen och Falun som ligger 3:a två poäng bakom ledarna Örebro och Ljusdal behöver verkligen vinna denna match som är årets hittills absolut viktigaste. Missar man det här så är man körd, då försvinner chansen till Elitserien.

Mallorca-Real Madrid 2 (1,22) Fotboll, La Liga
Bra odds på Real ikväll, det händer inte ofta så passa på. Dom bara vinner ikväll så det är inget att oroa sig för.

Valencia-Sociedad 1 (1,40) Fotboll, La Liga
Valencia borta på Mestalla är en av de svåraste uppgifterna man har och att Sociedad förlorade med 6-1 i spanska cupen i veckan mot Mallorca var inte speciellt övertygande. Mallorca vilade halva startelvan men ändå så krossade man Sociedad. Valencia har bra form och en lördagsmatch på hemmaplan torskar man inte.

Ha en underbar lördag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0