Milanoderby!!!


Godmorgon!
Sitter och tittar på lite alpint här på SVT1 och det är såå skönt att vakna upp till skidor tycker jag, även riktigt roligt att se på men framförallt att ha på i bakgrunden.

Ikväll är det Milanoderby mellan Milan-Inter och det kommer att bli så sjukt kul. Spännande att se hur bra Zlatan är ikväll, han brukar ju alltid höja sig extra i viktiga matcher och mot lag som han tidigare har spelat mot. Ifjol så avgjorde han ju mot Inter.

Jag tror att Milan vinner det här, dom är bättre än Inter och vill verkligen inte förlora denna match för då är Inter med där uppe..........

Handbolls-EM för herrar drar igång idag och Sverige möter Makedonien kl 19.30 ikväll och den matchen ska vi bara vinna.

Dagens bästa spel från Svenska Spel

Arlanda Wings-Falu IF 1 (1,40) Ishockey, Allettan Mellersta
Arlanda håller en högre klass än Falun och övriga lag från division C. Falun har 1 vinst och 3 förluster och kommer inte att gå vidare. Arlanda ligger tvåa och har vunnit 3 och förlorat 1 på sudden så inledningen har varit riktigt bra. Wings är ett ännu bättre lag på hemmaplan.

Kristianstad-Vita Hästen 2 (1,90) Ishockey, Allettan Södra
Kristianstad vann den södra serien och efter att ha inlett med två raka torsk här i Allettan så har man nu två raka segrar i ryggen. Vita Hästen har inte kommit upp på sin nivå ännu men man har en otroligt hög lägstanivå och vinner ändå, senast krossade man Olofström med hela 6-1. Vita Hästen vägrar att förlora.

Pixbo-Tyresö Trollbäcken 1 (1,40) Innebandy, Superligan
Pixbo har 3 raka segrar och formen är god. Tyresö har 2 raka förluster och ställs nu inför en av säsongens tuffaste bortamatcher. Pixbo är extra starka hemma i Wallenstamhallen även om bortaspelet har fungerat utmärkt i år.

Dalen-Storvreta 2 (1,90) Innebandy, Superligan
Sveriges bästa lag Storvreta spelade riktigt bra sist mot Warberg, framförallt i den första perioen då man borde haft en ledning med 3,4 mål men istället stod det 1-0. Matchen vann Storvreta med 5-4 på sudden. Dalen vann med 7-3 mot Tyresö men deras spel blandar och ger och är seriens ojämnaste lag. Storvreta knyter näven i handen och krossar Dalen idag.

Falun-Linköping 1 (1,45) Innebandy, Superligan
Falun leder serien och spelar en fantastiskt bra innebandy, laget har 5 raka vinster och 8 av de 9 senaste har slutat med seger och en med kryss. Linköping kommer inte ha nånting att säga till om idag tror jag.

Tyskland-Tjeckien 1 (1,40) Handbolls-EM, Herrar
Tyskland är ett bättre lag än Tjeckien även om tyskarna inte alls är lika bra som förr. Klar etta.

Sverige-Makedonien 1 (1,20) Handbolls-EM, Herrar
Sverige inleder ikväll 19.30 och det blir perfekt att man ställs mot Makedonien tror jag.

Ha en underbar söndag och glöm inte derbyt ikväll mellan Milan-Inter 20.45!



Kommentarer
Postat av: Omygosh

Spelar du aldrig Stryktipset/topptipset/europatipset?

2012-01-15 @ 23:56:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0