Sportsöndag!!!


God förmiddag!
Gårdagen var riktigt riktigt dålig och det var bara tur att jag inte spelade på nån av de jag skrev upp, för då hade man gått back rejält.......

Idag är det en helt galet bra sportdag! Det är alpint på svt och längdskidor på tv4 och sedan är det Manchester City-Tottenham 14.30, Milan-Novara 15.00 och Arsenal-Manchester-Manchester United 17.00. Kan det ens bli bättre än så?

Spelen jag har idag känns fruktansvärt bra och jag anser alla utom Dortmund som stensäkra, men vi får se hur det går.

Bästa spelen idag hittar du hos Svenska Spel

Gais-Bollnäs 2 (1,80) Bandy, Elitserien
Gais spelade 2-2 senast uppe i Edsbyn efter en mycket bra insats och laget har faktiskt spelat 4 matcher utan förlust. Bollnäs hade 3 raka förluster men senast så vann man enkelt med 4-1 hemma mot Sirius och nu är man igång igen. Vinner man idag så är man delad 2:a på 27 poäng tillsammans med SAIK och Västerås så det är en ruskigt viktig match nere på Heden i Göteborg.

Novara-Milan 2 (1,35) Fotboll, Serie-A
Novara ligger sist i serien och skall inte kunna störa Milan idag. Milan ligger 4 poäng efter Juventus som har en match mer spelad så det är viktigt att man vinner här idag och knappar in på ledarna. Enkel vinst.

Udinese-Catania 1 (1,57) Fotboll, Serie-A
Udinese verkar helt oslagbara på hemmaplan och man har vunnit 8 av 9 matcher och en har slutat oavgjort, målskillnaden är 18-3. Catania tar sina poäng på hemmaplan och på bortaplan så har man bara vunnit 1 match av 9. Säker etta.

Hamburg-Dortmund 2 (1,80) Fotboll, Bundesliga
Det blir den första seriematchen sedan innan jul för dessa lag och för Dortmund är det en otroligt viktig match eftersom man nu ligger 4:a bakom Mönchengladbach, München och Schalke. Vinner Dortmund här så är man delad 1:a med de två sistnämnda. Hamburg är sedan tränarbytet till Thorsten Fink obesegrade men det håller ändå inte mot Dortmund. Det är bara vinst som gäller för bortalaget.

Tillberga-Kungälv 2 (1,80) Bandy, Elitserin
Tillberga ligger sist i serien och kommer att få kämpa om nytt kontrakt vilket man inte kommer att klara. Kungälv körde över SAIK med hela 6-2 senast men det kom givetvis hemma på Skarpe Nord, för på bortaplan så har man bara skrapat ihop 4 poäng på 9 matcher. Mot Tillberga ska det bara bli seger och jag tror att man vinner hur lätt som helst. Mycket bra spel!

Ha nu en underbar sportsöndag med massa skidor, fotboll, handbolls-EM och film.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0