Storvreta till 2,35 spelas hårt!


God förmiddag!
John Guidetti fortsätter att briljera i sitt Feynoord i Holland och igår stod han för ett hattrick mot Ajax som besegrades med 4-2 och han har nu gjort hela 14 mål på 13 matcher och han MÅSTE bara vara given i den svenska EM-truppen i sommar! Det går verkligen inte att fortsätta att blunda för superguidetti, han ska vara med, så är det bara!

Milan vann igen och Zlatan briljerade som vanligt...... Milan mötte Albin Ekdals Cagliari och Zlatan dunkade in en frispark i vänstra krysset strax innan halvtid, hur jävla snyggt som helst! Nu är han ensam skytteligaledare på 15 fullträffar. Han bröstade sedan snyggt ner en boll som en passning till Nocerino som satte 2-0. Zlatan är så sjukt jävla bra just nu!!!!!

NHL All Star-matchen blev nästan bättre än jag trodde och det är så roligt och se spelarna åka runt och chilla och lattja och surra med varandra och det allra roligaste är när spelarna intervjuas medans de spelar. Både Henke Lundqvist och Claude Giroux som är två av mina absoluta favoritspelare intervjuades medans de spelade och det är så sjukt roligt tycker jag. Giroux blev fälld och ramlade på ett friläge och då gick hans mick "sönder" eller något så han försvann, haha.

Danmark vann handbolls-EM 2012 igår när de slog Serbien med 21-19 och det var verkligen målvakternas match! Niklas Landin i Danmark var helt outstanding under de två sista matcherna (semifinal och final) och han är stor som ett hus, 195cm lång och väger lite över 100kg. Darko Stanic i Serbien var också helt fantastisk, han var kanske den bäste målvakten under hela turneringen. Otroligt roligt att de båda storspelade i finalen, det var en grym match!

Spelen igår var totalt värdelösa och Haparanda 1,95 fick STORstyrk av Tellus med hela 9-4 och jag förstår mig fan inte på Haparanda..... Sedan förlorade även Serbien 2,20 och Pixbo 2,10 fick bara 2-2 mot AIK fast de ledde med 2-0. Även Valencia spelade 2-2 efter att ha släppt in mål i 88:e minuten. Valencia fick en utvisning redan i den 9:e minuten så man fick spela med en man kort under hela matchen. Men Kroatien vann åtminstone, de tog därmed EM-brons och det blev Kroatiens 5:e raka seger mot Spanien.

Jag fick precis höra att Hardy Nilsson sparkades från Djurgårdens IF, jag som Djurgårdare tycker det känns kanon!

Bästa spelen idag från Svenska Spel

Västerås-Tingsryd 1 (1,40) Ishockey, Allsvenskan
Jag tycker att Västerås har ett riktigt bra lag och hemma mot Tingsryd ska det bara bli 3 poäng. Senast körde man över Malmö med 5-2 och Tingsryd slog jumbon Borås med 4-2.

Elfenbenskusten-Angola 1 (1,60) Fotboll, Afrikanska Mästerskapen
Elfenb. har vunnit sina båda matcher och har 3-0 i målskillnad men man har inte varit överlägsen i matcherna. Kryss räcker för att vinna gruppen men det är svårt att gå in med en inställning för kryss. Angola måste vinna för att ta hem gruppen men kryss räcker för att gå vidare.

CaperioTäby-Storvreta 2 (2,35) Innebandy, Superligan
Täby har spelat 7 raka matcher utan vinst. 5 av dessa har slutat med övertidsförlust och 2 har man lyckats vinna. Storvreta har 5 raka segrar och tar man poäng ikväll så är man serieledare igen. Senast besegrade man Pixbo med fina 9-6 hemma i fyrishov. Storvreta har ett rejält övertag på Täby och har 6 segrar gentemot Täbys 2. Myket bra tvåa som spelas hårt!

Maritímo-Braga 1 (3,30) Fotboll, Portugal
Maritimo är årets överraskning och just nu ligger man 5:a med fyra poäng mindre än 3:an Braga. Hemma på Madeira är man känd att vara starka och har vunnit 5 av 7. Braga är i kanonform och har 7 raka segrar om man räknar med cupen men på bortaplan så har man bara vunnit 3 av 8. Ettan kan mycket väl sitta till fina 3,30.

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0