Sverige krossade Qatar!


Godmorgon!
Handbollsherrarna förlorade igen (24-21 mot Serbien), och nu är medaljchansen borta men det är inte mer än rätt eftersom de bara har vunnit 1 match under hela turneringen........ Sista matchen spelas imorgon mot Danmark.

Desto bättre gick det för fotbollslandslaget som vann med hela 5-0 mot Qatar i staden Doha och återigen var det juniorerna som presterade på topp. 92-gänget var fantastiska och Viktor Claesson stod för en läcker prestetion när han liggandes vallade in bollen på den Qatarianske målvakten. Simon Thern som gjorde debut hamnade även med i målprotokollet efter ett fint och snabbt skott högt till vänster. Det är väldigt roligt och se dessa killar men jag tror inte att de har någon chans på EM, men det har däremot Tobias Hysén som gjorde 2 mål igår. Han är med på allvar inför sommarens mästerskap.

Zlatan Ibrahimović - Vilken fantastisk fotbollsspelare! Italien hade igår sin fotbollsgala och Zlatan blev med i årets lag, han blev årets utländska spelare och han tog även hem det tyngsta av allt, årets spelare. Han prisades i alla kategorier som var möjligt och han blev framröstad som den bästa spelaren i hela ligan och det var stort eftersom även spelarnas röster räknades. Med andra ord så kunde det inte bli bättre!
Det var även fler Milanspelare som fick priser, Kevin-Prince Boateng, Thiago Silva och Alessandro Nesta kom också med i årets lag och Thiago Silva framröstades som årets back. Han är enligt mig överlägset världens bäste back tillsammans med Sergio Ramos.


Spelen igår var 50 procentiga och Southampton förlorade med 2-0 hemma mot Leicester och en så stor förlust har inte hänt på över 2 år och 40 matcher. De har förlorat 2 matcher på 2 år men den slutade 1-0 och kom i den 10:e hemmamatchen i år, nu har man spelat 14.

Det är inte tillräckligt säkra och bra spel idag så jag står över. Mitt tips är en dubbel med SAIK och Västerås. Oddsen är från Svenska Spel!

Frankrike-Kroatien 1 (1,80) Handbolls-EM
Frankrike inledde svajigt med mycket misstag senast mot Slovenien och låg länge under, men vände och vann tillslut med 28-26. Kroatien har ett massivt publikstöd men de förlorade sist med 24-22 mot Spanien och här blir det betydligt tuffare. Frankrike är fortfarande favoriter till guldet enligt mig.

Gais-Västerås 2 (1,90) Bandy, Elitserien
Nu är det fanimej slutlekt för Gais. De har spelat 5 matcher utan förlust och då har de två senaste matcherna varit mot Edsbyn och Bollnäs, båda slutae oavgjort. Nu ställs man mot tvåan VSK och nu blir det stryk inget snack om saken.

Tillberga-SAIK 2 (1,20) Bandy, Elitserien
Seriens sämsta lag Tillberga har släppt in 125 mål vilket är överlägset mest och ikväll blir det en hel del fler det kan ni lita på. SAIK har nämligen gjort 111 mål vilket är mest och man kommer att vinna så sjukt enkelt ikväll.

Ungern-Slovenien 2 (2,30) Handbolls-EM
Oj, vart kommer detta odds ifrån? Ungern förlorae senast med hela 27-21 mot Island och Slovenien besegrade Island med 34-32 förr förra matchen och då släppte man även in massa mål med flit pga bättre utgångsläge i mellanrundan och det skickade även Norge ut ur turneringen så de var rejält arga vilket är förståeligt för det var inte snyggt gjort av Slovenien.

Ha en underbar tisdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0