Allsvensk bandy i fokus!


Goddag!
Jag blev jättesjuk igår efter att ha gymmat med feber och tung förkylning så igårkväll hade jag ont i hela kroppen, bröstet, halsen osv. Det är inget bättre idag så det blir soffan hela dagen, usch........

JVM grabbarna kommer hem idag, 12.10 landar man på Arlanda och därefter väntas besök på slottet för att träffa Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel, det är ju hur stort som helst tycker jag. 16.00 så befinner man sig i kungsträdgården för att bli hyllade och det sänds på tv för er som vill se.

Spelen igår hade varit riktigt bra om jag hann klart med inlägget i tid eftersom alla 3 bandymatcher som hann börja innan jag var klar vann. Det var SAIK 1,40, Kungälv 1,35 och Västerås 1,30 där resultaten blev 7-4, 2-1 och 8-1.

Gårdagens vinster: Sverige 1,30 och Bollnäs 1,50.
Sverige vann sin första träningsmatch nere i Kroatien enkelt och man gjorde det mot Slovakien med 31-21. Bollnäs fortsätter att vinna mot Edsbyn och igår blev det 4-1 hemma på Sävstaås. Nu är man serieledare före just Edsbyn och det känns helt fantastiskt bra.

Gårdagens förlust: LF Luleå 1,55.
Luleå åkte på sin första förlust nånsin mot Borås och resultatet blev 95-108. Man var inte speciellt nära med andra ord.

Dagens bästa spel från Svenska Spel

Tranås-Blåsut 1 (1,30) Bandy, Allsvenskan Södra
Tranås har vunnit 6 av de 7 senaste matcherna och man vann båda derbymatcherna här på annandagen och nyårsafton mot Nässjö med uddamålet. Senast besegrade man Jönköping med hela 7-2 och kvalitén i laget har höjts sedan man fick in Akhlestin på lån från Vetlanda. Blåsut ligger 6 poäng bakom och sist besegrade man Frillesås med fina 9-1. Tranås blir för tuffa och ettan ska sitta.

Frillesås-Mölndal 2 (1,60) Bandy, Allsvenskan Södra
Frillesås har 7 raka utan vinst och på hemmaplan har man förlorat alla 5. Sist fick man storstryk av Blåsut. Mölndal är i bra form och besegrade tvåan Gripen med 5-3 sist vilket var en jätteskräll för när lagen möttes 21 dec så vann Gripen med 9-2. Det var faktikt den första allsvenska bandymatch som jag missade, någonsin. Jag satt ca 30 matcher i rad. Mölndal bara vinner det här.

Lidköping-Motala 2 (1,60) Bandy, Allsvenskan Södra
Toppmatch där 3:an Lidköping ställs mot jätten Motala som ännu inte har tappat poäng. Motala vann det första mötet med förkrossande 10-1, idag blir det mindre siffror men jag tror ändå stenhårt på seger. Mycket bra tvåa till 1,60.

Derby-Crystal Palace 1 (1,85) Fotboll, FA Cupen
Oj vad oddset sänks, nyss stod dom i 2,10. Derby har en mycket bra form och man satsar stenhårt på FA-cupen och kommer med ett bra lag. Crystal Palace har semifinal i Ligacupen på tisdag och kommer säkert vila flera spelare, man saknar också Marrow, Williams, Hills samt Moxey. Sen vilas förmodligen McCarthy och Wright vilket försvagar laget mycket. Derby har 3 raka segrar och förra veckan bortaslog man Hull med 1-0 till fina 4,15 som jag satt. Palace har förlorat 2 av de 3 senaste.

Malaga-At Madrid 1 (2,13) Fotboll, La Liga
Hemmastarka Malaga har 5-1-1 i matcher på hemmaplan och At.Madrid har bara tagit 1 poäng på 7 matcher å bortaplan vilket är sämst i hela ligan. Malaga mötte Real förra veckan i Spanska Cupen och man ledde faktiskt med 2-0 men sedan tappade man till 2-3. At.Madrid har 4 raka förluster om man bortser från Europa League-matchen mot Rennes.

Kämpa.....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0