Äntligen lördag!! :)


Godmorgon!
Äntligen är det helg och dags att skriva om lite matcher. Det har varit en häftig vecka med Champions League, slutspelshockey och kvalserien. Även kval till Allsvenskan i ishockey har varit mycket bra och Karlskrona går som tåget och har kört över de allsvenska lagen Sundsvall och Borås totalt.

Chelsea vände ett 1-3 underläge mot Napoli hemma på Stamford Bridge och man vann på förlängningen efter att Lampard gjorde 3-1 i 75:e minuten på straff så blev det oavgjort och förlängning fick avgöra.

Nu ägde lottningen till kvartsfinalerna rum igår 11.45 och jag sade dagen innan till mina kompisar att Real kommer att få Apoel och "vi" (Milan) kommer att få Barcelona, jag lovar! Vad hände? Jo, exaaaaakt så blev det, hemskt att ha rätt sådär...... Jag är mycket besviken över lottningen och att vi fick det svåraste möjliga lag redan i kvartsfinal, nej fy fan.

Djurgården förlorade sin första match mot Rögle, hemma på hovet med 4-3 och det var inte alls den bästa tänkbara start. Jag tror att man revanscherar sig idag borta i Karlskoga.

SAIK blev klara för SM-final i bandyn igår efter att ha kört över Bajen med 10-3 och 3-0 i matcher. Mitt Bollnäs har det desto jobbigare och förlorade med 6-2 nere i Lidköping men det var jämnt, Villa gjorde 3-2 och 4-2 med 6min kvar och då flyttade Bollnäs upp laget men misslyckades och Villa kunde göra 2 snabba till. Nu står det 2-1 i matchserien till Villa/Lidköping.

Dagens fantastiska matcher är från Svenska Spel

Falun-Pixbo 2 (2,60) Innebandy, Superligan
Helt avgörande match om vilka som slutar 2:a i serien efter vinnaren Storvreta. Pixbo har en bättre form och ett bättre lag enligt mig och det vinnar man på idag. Spelas med medelinsats.

Linköping-Jönköping 1 (1,35) Innebandy, Superligan
Linköping spelar för att nå slutspel och man har 7:e platsen med 2 poängs marginal till 8:an så allt är i egna händer medans Jönköping har säkrat nytt kontrakt och har ingenting att spela för. Myyyycket säker etta som spelas hårt.

Tyresö/Trollbäcken-Storvreta 1 (2,35) Innebandy, Superligan
Storvreta har redan säkrat seriesegern och har ingenting att spela för, de vilar HELA förstafemman med Berggren, Samuelsson, Kohonen, Öhman och Stenberg, det är 5 landslagsspelare!!! Tyresö har full motivation och ligger 9:a med samma poäng som Warberg som innehar den sista och 8:e slutspelsplatsen. Full gas här och Tyresö vinner!

Umeå-Warberg 2 (1,35) Innebandy, Superligan
Umeå har redan åkt ur serien och har ingenting att spela för. Warberg spelar slutspel om man vinner här så det är en måstematch för bortalaget. Säker tvåa som spelas hårt!

Karlskoga-Djurgården 2 (1,65) Ishockey, Kvalserien
Nu vänder det för Djurgården, idag vinner man.

Barnsley-Reading 2 (1,80) Fotboll, The Championship
Reading ligger tvåa i serien och är 2 poäng efter ledande Southampton. Formen är mycket bra och laget hade 7 raka fram tills senast då man spelade 1-1 mot Doncaster vilket får ses som en skräll. Nya tag idag och varje poäng är viktig där uppe i toppen.

Parma-Milan 2 (1,58) Fotboll, Serie-A
Milan är nu 4 poäng före Juventus vilket är helt underbart. Juventus har dessutom en tuff match ikväll mot Fiorentina som är en hatmatch, hoppas att man tappar poäng även där. Milan vinner enkelt här mot Parma tror jag.

Caen-Paris SG 2 (1,75) Fotboll, Ligue 1
Caen har 3 raka matcher utan vinst och ligger på 14:e plats. PSG leder serien före Montepellier med 1 poäng så det är bara vinst som gäller och man har gjort 10 mål på de 3 senaste matcherna så offensiven är det inget problem på.

Ha en underbar lördag och njut av ledigheten!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0