Ruskigt medioker lördag...


Godmorgon på er!
Gårdagen var inte alls speciellt bra spelmässigt men i övrigt så var det en fantastisk dag eftersom Skutskärs -00:or tog DM Guld inne på Läkerol Arena efter 2-1 mot Brynäs. Skutskär var det klart bättre laget och man förtjänade att vinna.

Milan vann igår med 2-0 borta mot Parma och Zlatan blev målskytt, på straff. Det var hans 20:e fullträff och han är ensam ledare i skytteligan. Juventus vann också, med 5-0 mot Fiorentina så försprånget är fortfarande 4 poäng.

Innebandyn tog slut igår och det blev ungefär som man hade väntat sig, Warberg knep sista slutspelsplatsen och förstörde för AIK som då inte hade någon chans även fast de vann mot Mullsjö med 6-1. Jag missade dock en av matcherna och det var Tyresö till 2,35 som inte orkade vinna mot Storvreta utan förlorade med 6-4 och de missade också slutspelet.

Pixbo 2,60 kryssade borta mot Falun men man vann på sudden och slutade därmed 2:a i serien och man fick välja lag efter Storvreta som valde 6:an Linköping i kvartsfinal. Pixbo valde Warberg vilket jag kan tycka var lite knepigt, jag tycker att de borde ha tagit Helsingborg som är ett sämre lag enligt mig men Pixbo har haft relativt lätt mot Warberg i år som har varit helt under isen i jämförelse med alla tidigare säsonger.

Reading 1,80, Milan 1,58, Linköping 1,35 och Warberg 1,35 blev vinsterna och PSG 1,75, Pixbo 2,60 och Djurgården 1,65 kryssade och Tyresö 2,35 förlorade.

Söndagens bästa spel Svenska Spel

Kaiserslautern-Schalke 2 (2,00) Fotobll, Bundesliga
Dagens klart bästa spel! Schalke är i kanonform nu igen efter att man först krossat Hamburg med 3-1 i ligan och nu i veckan körde man över Twente med hela 4-1 i Europa League. Kaiserslautern ligger sist i ligan och har bara vunnit 3 av 25 matcher.

Djurgården-Falun 1 (1,50) Innebandy, Slutspel, Kvartsfinal 3:5, damer
Djurgården har vunnit de två första matcherna och leder alltså serien med 2-0, men det har varit tuffa kamper där båda segrarna har kommit efter sudden. Idag sätter man spiken i kistan och slår ut Falun på hemmaplan.

Rönnby-Pixbo 1 (1,95) Innebandy, Slutspel, Kvartsfinal 3:5, damer
Rönnby är ett bättre lag än Pixbo och här på hemmaplan kopplar man greppet om matchserien som just nu står 1-1. Rönnby vinner.

A.Bilbao-Valencia 2 (3,20) Fotboll, La Liga
Oj vad oddset har stigit nu när Bilbao slagit ut Manchester United i Europa League. Jag tror att hemmalaget är lite trötta efter veckans match och man är ruskigt nöjda med detta och satsar nog hårt på cupen. Man ligger 7:a här i ligan vilket är för dåligt med tanke på hur bra laget är i sina bästa stunder. Men Valencia är ett bättre lag och man ligger 3:a och vill absolut inte tappa mark till 4:an Malaga. 3,20 spelas alla dar i veckan, Valencia är klara favoriter för mig!

Bollnäs-Villa/Lidköping 1 (1,65) Bandy, Slutspel, Semifinal 4:5
Bollnäs måste vinna nu annars åker man ur och hemma på Sävstaås är man fruktansvärt starka och första matchen vann med med 5-3 efter att haft lekstuga upp till 5-0 där man sedan slog av lite. Jag gillar inte Villa alls längre och hoppas verkligen att mitt fina Bollnäs kör över dom. SAIK är sedan tidigare klara för SM-final.

Ha en underbar söndag med mycket bra tv där Kontoret och Time out är höjdpunkterna, sedan är det en grym långfilm på 4:an, The Expendables med start 21.00.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0